Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna taka miła dziewczynka

która ma fajnego faceta, pracę, przyjaciół, rodzinę czy cokolwiek innego...

Polecane posty

... co jest fajne niech pisze

Gość zamiast ksywki
ja mam fajne cycki :classic_cool:

Gość no to ja napisze
mam fajnego faceta,za kilka tyg bede miec prace i wreszcie chce mi sie zyc:)

Gość mam fajnego faceta ktory jest
moim najlepszym przyjacielem i tworzymy sobie mala dwuosobowa rodzinę - znalazłam swoje miejsce w swiecie :)

la la la (pośpiewa, póki nikt nic nie pisze) la la la la

Gość jam ci mam
a jak:) która ma fajnego faceta - no mam :P pracę - nie mam :( przyjaciół - mam :) rodzinę- mam :) czy cokolwiek innego...eeee mam? :-D

o! i to mi się podoba :) ja mam też fajnego faceta (jaki on jest fajny mniam mniam) i fajne przyjaciółki

o ja mam jeszcze fajne kolczyki, dużo fajnych kolczyków

no cóz, ja tez mam fajnego faceta :) przystojniak+poczucie humoru+wrażliwość+męskość=mój facet :D no i mam najfajniejszą córcie pod słońcem :D (stopka) w ogóle to jestem szczęsliwa i mam fajne życie :D fajnie że jest topic na ktorym mozna powiedziec co jest fajne :)) bo ja tak poza tym to też jestem fajna , he he :D buzka, dziewczyny!

ja mam fajnego psa :) i fajnego faceta w sumie też :P i fajnych przyjaciół, i... fajną ideologię? ;) i fajne spodnie, a niedługo też fajną spódnicę :D

ja mam fajnego faceta i fajną pracę i fajne mieszkanko wynajęłam, mam tylko niefajnego kota, ale i tak go kocham ;) a dzisiaj idę sobie kupić fajną kołderkę i pościelkę miłego dzionka wszystkim

Gość maja___
ja jestem z super mezczyzna, ;) mam wspaniala przyjaciolke ;) sa sparwy w moim zyciu, ktore troszke mi uprzykrzaja je, ale ciesze sie z tego, co wyzej napisalam

Gość jesli przez to masz problemy
a ja jem fajną kanapkę w bardzo nuuudnej pracy:-P mój facet jest cudowny ❤️ :D

Gość ja mam superrrrr
faceta, studia, być może prace niebawem. niestety zdrowie mam kiepskie i z kasą średnio :( :( :(

Mam fajnego faceta, fajna mame, fajne mieszkanie, fajna przyjaciolke, fajne studia, fajne ciuchy i fajna bizuterie. Boze, chyba pojde do kosciola w podzience.

Gość piratka79
Mam przecudownego meza, swietna i super platna pracke, kochanych rodzicow, kochana siostrzyczke, slicznego i madrego kota, 2 kochane przyjaciolki i ogolnie kocham moje zycie:D

Gość without doubt...
co mam fajnego ??? ... zajecie na wakacje (ktore wlasciwie praca mozna by nazwac:) ) no i baardzo fajne towarzystwo w tej pracy, zwlaszcza jednego bardzo fajnego kolege,ktory moze bedzie ni tylko kolega :):), mam bardzo fajna najukochansza na swiecie najlepsza moja prawdziwa przyjaciolke,ktorej nie wymienilabym na zadna inna, i oczy,ktrocy hraczej tez bym nie wymienila:), jeszcze mam bardzo fajna osobe, do ktorej kiedys chodzilam na lekcje, a teraz jest dla mnie jak druga mama:) wybieram sie wlasnie na (chyba) fajne studia:), bede mieszkac w fajnym miescie :), w fajnym mieszkanku, w (chyba) fajnym towarzystwie maM FAJNA FIGURE PROPORCJONALNA, A RCZEJ BEDE MIALA POD WARUNKIEM ZE ZNIKNIE Z NIEJ JAKIES NIEFAJNE 7 KILO :( :) mam fajne dlonie, zgrabne z dlugimi paluchami:) mam pare fajnych cech charkteru ):) coc podejrzewam,ze tych mniej fajnych jest wiecej :p mama fajne fajne, optymistyczne poglady na zycie, swiat i ludzi :):) zadnego fajnego zwierzaka nie mam:(, ale na szczescie zadnych niefajnych tez nie :) (czyli nie mam zadnych zwiarzat:) ) nawet moja rodzina czasami od swieta :):) jest fajna :p mam sporo fajnych znajomych i sporo tez takich,ktorzy pewnie na dluzsza mete fajni by nie byli:), ale do tych mam fajny dystans:):) mam fajne poczucie humoru, a najfajniejsze w nim to,ze umiem smiac sie z siebie mam jeszcze fajna kostke,ktora przynosi mi szzcescie (tzn. tak sobie wmowilam -autosygestia):):) aaa i ostatnio mam duzo faniejsza skore i wlosy i nawet paznokiety :) od betakarotenu i skrzypu polnego duzo mniej fajnie wyglada zasob mojego porftela :(:(,ale kto by sie szczegolami przejmowal a wypisuje tyle tego,nie zeby sie panoszyc na forum:):) tylko,zeby poprawic sobie humor (skutkuje!!--mialam duzo gorszy:):0 ---wiec zapraszam wszystkich --co u was jest fajne?? szukajcie a znajdziecie :):) pozdrowka !!!!! :)

Gość kaziukowa
mam fajnego faceta niezmiennie tego samego od nastu lat, inteligentnego syna, 2 milusinskie myszoskoczki, miłych i nieupierdliwych sąsiadów teściową i teścia daleko :)

Gość no a ja mam
zajebistego meżą i córeczkę