Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Impresscafe

Wakacje w pojedynkę

Polecane posty

Witam :) od dwóch lat nigdzie nie wyjeżdżałam i stweirdziłam, że czas najwyższy odpocząć i wyjechać. Problem w tym, że nikt nie może ze mną jechać (znajomi i rodzina po urlopach, chłopak zaczął nową pracę). Mam wyjechać sama? ale co ja będę robić sama przez dwa tygodnie? Dodam, że zagranica odpada. Czy ktoś był w takiej sytuacji?

Gość pikna Zuza
to pojedz za granice np na tydzień,albo krócej,jeżeli chodzi o np o Prage czy inne większe miasto to nudzić sie nie będziesz:)

najlepiej jedź na objazdówke, tam będziesz miała towarzystwo

Gość bardzo lubie wakacje
w pojedynke. Kiedyś wyjeżdżałam na nie częściej. Tydzień w pojedynke z reguły wystarcza :-) Ja osobiście uwielbiam morze, szybkie spacery brzegiem, wizyty w sasiednich miasteczkach, wylegiwanie sie tez lubie i śniadania na plazy.. Na nigogo nie musze czekać i z nikim niczego uzgadniać. Świety spokój.

Gość uhahana
ja np w pojedynke spedziłam sylwestra - sama wyjechałam na narty, sama spedziłam sylwestra i był to super wyjazd:D dodam, ze sama pojechałam, nie dlatego ze sytuacja mnie zmusiała, ale dlatego, ze chciałam sprawdzic, czy sama ze soba potrafie dobrze sie bawic no i udało sie polecam taka forme wypoczynku:)

mówisz? Do Pragi nie trzeba paszportu... świetny pomysł :) dziękuję ale czy wieczorami nie będę się nudzić?

Gość pikna Zuza
:) wieczorne spacery,piwko w knajpe przy moście karola.... dużo możliwości:)