Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusesiteczka

czy jest tu jakiś żyd albo murzyn???? ja jestem czekoladą i źle mi w Polsce.

Polecane posty

Gość lusesiteczka

mój ojciec przyjechLi tu ze stanów, mieszkaL z rodzicami w kalifornii nad samym oceanem, byłam kilka razy u dzuiadków, tam jest pięknie, dlaczego ja tu musze mieszkać, gdzie stare flądry patrza na mnie jakby mnie diabeł naznaczył, do tego mieszkam w Nowym Dworze, a tam zascianek totalny, w szko,e wyzywali mnie od brudasów, a teraz na studiach jestem atrakcją dla facetów, bo kazdy chce zaliczyć czekoladę i teraz najśmieszniejsze, mam chłopaka zyda, z matki i ojca, ale mieszanka co? on tez jest szykanowany, może nie wprost, ale jakieś takie głupie dowcipki, nienawidze tego kraju! może znajdę tu podobnych wyrzutków.

Gość lusesiteczka
mam nadzieję, że ktoś się jednak znajdzie i wymieni doświadczenia.

Gość lusesiteczka

Gość na kafeterie
na kafeterie trafiaja tylko wyrzutki :D witamy 🖐️

Gość nihil novi
luz... ja jestem Żydem i w dodatku Murzynem ponadto gejem i zwolennikiem LPR jest fajnie :classic_cool:

Gość na kafeterie
fajnie by bylo byc czekoladka :o

Gość lusesiteczka
JAK KTOŚ NIE JEST CZEKOLADKA TO MU SIĘ WYDAJE , ŻE jest fajnie mieć taką egzotyczną urodę, a wcale tak nie jest kolorowo :-( jak byłam mała to w szkole patrzyli na mnie jak na dziwo i w ogóle jak się zmienia szkołe, na średnią , czy gdzieś wchodzi w nowe towarzystwo to stres, bo się gapia, teraz już mniej, ale jak byłam mała to takie sytuacje były nagminne, albo ciche szepty starych dewot, że moja matka to dziwka i się z czarnym puściła dzikusem, i że na pewno slubu nie mają. poza tym tam miałabym prostsze zycie, jeśli chodzi o pracę, a tu skończysz 10 fakultetów i sprzątasz kible. u dzisdków jest prześlicznie, zawsze ciepło, ocean, palmy, plaze, chciałabym tam wyjechać, nawet rodzeństwa nie mam, jestem tu sama:-(

Gość bara bara
hej nie przejmuj sie! najwazniejsze ze masz bliskich, masz chlopaka, nie mozna od razu generalizowac,ze wszyscy sa tacy sami... powodzenia

jezeli to nie jakas prowokacja to wspolczuje, wiem jak nasz swietny narod patrzy na \"kolorowych\". a dlaczgo nie mozesz wrocic do dziadkow? co cie tu trzyma?

Gość lusesiteczka
nawet po kafe widać, że tu takich jak ja nie ma:-( jedna bambusica na milion

Gość lusesiteczka
to nie jest tak, że nie moge tam pojechać, owszem mogę, ale brak mi odwagi, mój język nie jest biegły, mam tu chłopaka, rodzice by się zapłakali, sami nie wróca, bo dobrze im się tu powodzi, są lekarzami...moze jak wyjdę za mąż to zostawię to wszystko i ucieknę, wyobrażacie sobie dziecko moje i mojego chłopaka, zydowski murzyn hahahhah, dopiero by go zjechali, dodam, że nie wyglądam jak mulatka, mam dość ciemną karnację. najgorsze jest też to, że boję się sama chodzić w nocy, nawet gdy się sciemnia zima to staram się nie łazić po ulicach. przyciągam uwagę i często jacyś nawaleni faceci przystawiają się do mnie. jak się nie odzywam, to mówią, że zaraz Ci kurwo wsadzę w tą czarną dupę i zobaczysz kto jest panem, albo wyzywaja mnie na wstępie, pytają ile biorę za numerek itp. nie wiem dlaczego z powodu koloru mojej skóry jestem uważana za dziwkę:-(

Gość lusesiteczka
a jesteś nim ? i nie rozumiem czemu zaszczyt ?

przeciez nikt nie musi wiedziec ze Twoj chlopak jest Zydem, chyba ze nosi pejsy i ma ta czapeczke, niepamietam jak sie nazywa...ale religii na ulicach nie widac :D

Gość skakaka
mycka ta czapeczka jak to inteligentnie nazawalas

Gość lusesiteczka
mój chłopak nie musi nosić jarmułki, ma nazwisko zydowskie, no i patrząc na niego od razu widac, że to żyd. niestety jestesmy oboje naznaczeni:-( kiedys został do nieprzytoności pobity przez bandę skinoli, zajebiście nie ma co:-o kocham ten kraj, bo to moja ojczyzna, moje wspomnienia wiążą się z Polska, tu się urodziłam i zyje, tu poznałam pierwsze miłości, tu mam przyjaciół i dlatego tak mi przykro, że ludzie mnie tu odrzucają, nie powiem jest lepiej, ludzie zaczynają się przyzwyczajać do innoci od kiedy otworzyliśmy się na zachód na europę, ale co z tego jak większość widzi we mnie atrakcję, okaz, kogos kto nie nalezy do tej społeczności.

smutne, ale niestety ameryka nigdy nie bedziemy, tam mozesz byc kim chcesz i wygladac jak chcesz, tu niestety nie...

Gość lusesiteczka
śmieszy mnie jak jadę tramwajem i rozmawiam z kimś, a słyszę jak ludzie rozmawiają cicho" zobacz jak dobrze mówi po Polsku. A odpowiedź: no oni zdolni są Ci murzyni. Albo : odczepcie się od murzynów, przecież to też ludzie buuuahhahahahhha!!!! nie mogę z tych tekstów:-o

rasisci :o ja tam zawsze lubilam wlasnie ludzi innych ras, nie rozumiem czemu ludzie maja jakies objekcje wobec ciemniejszych do siebie :o

Gość lusesiteczka
ludzie reaguja agresją na inność, niestety komuna zrobiła co zrobiła, ociemniały naród, najgorsi sa katolicy, w moim kościele juz nie jestem unikatem, ale jak gdzieś pójdę do innego, to zdarza się jeszcze, że widzę jak sie zegnaja hahhaahha, nie wiem czy się smiac czy płakać. w parku babcia wnuczka za rękę bierze jak mnie widzi, może żebym nie zauroczyła, no nie powiem, życie mam pełne wrażeń.

Gość fdhd
Dziewczyno! Trzymaj się! W gruńcie rzeczy to ludzi Twojego koloru skóry jest więcej na świecie od ludzi albinosów. Ci to pewnie mają bardziej przekichane........

marne pocieszenie :D nie chodzi o swiat tylko o Polske, Kaczogród i Giertychownia, geje są be i fe, kazda innosc jest fuj, mundurki w szkolach bo po co sie wyrozniac z tlumu, kazdy ma byc taki sam :D

Gość lusesiteczka
Czasami juz nie wytrzymuję, a jak nerwy mi puszczają i też cos odpalam, to sypia się komenty, że z buszu dzikus niewychowany. kiedys na biologiiw podstawówce, jak nauczycielka opisywała na modelu budowę człowieka, zgłosił się jeden przygłup i zapytał się, czy ja tez tak mam, bo on słyszał, że murzyni mają inne narządy.

jezuuuu :o ale prostactwo, dzieciom sie nie dziwie, ale przeciez slyszalo to od doroslych na pewno :o niestety u nas ubierzesz sie na czarno i juz jestes satanista, jestes czarny - jeszcze gorzej, bo to przeciez jakas wiedzma z zaswiatow pewnie albo antychryst...prymitywy :o

Gość lusesiteczka
heheheheh wiesz co czasami to jak mnie głupawa najdzie to tak rżę z tego.....jak jestem u dziadków, to nawet tego ludziom nie opowiadam, bo mi wstyd, że w takim kraju mieszkam. całe szczęście, że moi rodzice są dobrze sytuowani i zaliczają się do jednych z bardziej majetnych w mojej mieścinie, to nie ma głupich tekstów, dawno się juz przyzwyczaili do nas, nikt nie powie, że mój tato to bambus z palmy...nie chodzi mi tu o to, że się chwalę, ale to ułatwia, gdybysmy byli biedni to by nas zjedli, a tak zazdroszcza po kryjomu, zwłaszcza te białe nieroby, którym się wydaje, że za sam kolor skóry powinni mieć miliony, a mój tata na końcu...

Gość fdhd
Nie Ty jedna miałaś ciężko z powodu skóry, wyznania itp. a jednak niektórzy daleko doszli. Są jeszcze inni ludzie, którzy nie potrafia się stawić i sami próbują się "dopasować".... Chyba wiesz o kim mówię?