Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusesiteczka

czy jest tu jakiś żyd albo murzyn???? ja jestem czekoladą i źle mi w Polsce.

Polecane posty

Gość MonikaMoni
Wiem ze to nie jest latwe sie nie przejmowac, ze ktos Cie wytyka zupelnie bez powodu, ale sprobuj - i trzymaj sie! Jestes sto razy wiecej warta niz ci zasciankowi i zakompleksieni pseudokatolicy polscy- przepraszam, ale po prostu nie mozna inaczej nazwac takich ludzi

Gość niestety durni rodacy
nie sa tolerancyjni wobec innosci. Na pocieche ci powiem, ze przeciez wielu bialych jPolakow est tez przesladowanych przez durniow - a ti,ze gruby, a to ze niski ( wystarczy wejsc na to forum) Spoleczenstwo zmienia sie bardzo wolno - wiec jedyna rada - bedz w czyms lepsza i wtedy zamkniesz ludziopm mordy. Moze sie zglos na prezebterke tv ( akurat z twoim kolorem mozez miec szanse), moze spiewaj, tancz, uprawiaj sport,zrób atut z twojej karnacji A jak ktos wyzej powuiiedzial , teraz to zaszczyt byc zydem - jesli w Polsce ktos duzo osiadgnal - szczegolnie w mediach czy w polityce, to natychmiast mówia, ze zyd.

Gość a ten twój chłopak Żyd
to czym sie wyróżna że tak mu dokuczają źli polscy rasiści :)

Gość a ten twój chłopak Żyd
a co do czekoladek to mam koleżanke na osiedlu - roksane , pół murzynka ( ojciec jej jest murzynem ) nikt jej nie dokucza , normalna dziewczyna :) , ale nie jest ladna więc też za bardzo nie ma powodzenia .........więc twoja teoria troche naciagana 💤

jestem rasistką murzynów sie brzydze mam tak od dziecka mimo ze rodzice uczyli mnie od dziecka czego innego

Gość No że jesteś atrakcją to się
dziwię... W końcu jesteś wyjątkowa, bardzo mało tu czekoladek ;-) A co do idiotów, którzy Cię obrażają - nie warto się nimi przejmować, to świadczy o nich, a nie o Tobie. Pozdrówka :)

Gość Kwach Stalinski
" lusesiteczka"-a mnie sie wydaje,ze ty przesadzasz.W dodatku nie czujesz zwiazku z Polska-jak mysle twoja ojczyzna?Tak?Ja troche zjezdzilem swiata i wiem ze Polacy sa bardzo tolerancyjnym narodem.Wiem co mowie.A mowie wbrew durnym antypolskim mediom typu Gazeta Wybiorcza ,Wprost itd.To pewnie stamtad wzielas te niepochlebne opinie o Polakach.Ja jestem wrecz pewien,ze problem jest w tym,oraz w fakcie,ze Polska jest raczej jednonarodowosciowa.Malo jest u nas innych ras.To jest jednak inny bardzo zlozony i niejednoznaczny problem.Chodzi mi o te wszystkie sprawy legalizacyjne,z ktorymi w innych krajach jest wielki problem.

Gość Kwach Stalinski
do: "niestety durni rodacy"---piszac te kalumnie na wlasny narod,piszesz rowniez na siebie.Popatrz tylko na swoja gebe-jak piszesz-jaka ona opluta....

Gość No że jesteś atrakcją to się
Kwachu - tolerancyjnym może i są - wobec Murzynów i Azjatów. Ale wobec Żydów!? Chłopie, na całym świecie nie ma bardziej antysemickiego narodu od Polaków (no, może oprócz Palestyńczyków - ale oni przynajmniej mają podstawy)... Niestety, nie jest aż tak pięknie, jak Ci się wydaje.

Gość zona czornego
moj maz jest czarny, mieszkamy w malym miescie. wszyscy sie z nas smieja i z nasych dzieciiiiii;( rodzina bardzo go szanuje bo widza ze to dobry czlowiek, on slabo mowi po polsku ludzie go szykanuja non stop

Ja się urodziłam w Szwajcarii (oboje rodzice to Polacy) i imię mam niepolskie. Właśnie przez to, że nie urodziłam się tu i nie mam typowo polskiego imienia, ludzie mnie traktują jak Szwajcarkę. Niby wierzą, że jestem Polką, ale ja wiem, co mówią za moimi plecami. Dawniej się tym bardzo przejmowałam, ale w końcu machnęłam ręką - no to co, będę pozowac na taką, za jaką mnie uważają. Prosz bardzo. Chciałam spytac, czy może jakiś Żyd chciałby ze mną nawiązac kontakt? Od niedawna uczę się jidysz i byłoby znacznie łatwiej, gdyby mnie uczył ktoś, kto bardzo dobrze zna ten język :)

Gość buahahaaaaha
topic sprzed 3 lat, brawo

Gość tomm__
czarni do afryki

Gość Gdy miłość jest...
Mój mąż pochdzi z Indii . I wiecie dlaczego nie jeżdżę do Pl ?? Bo tam nam tylko ublizaja. Teraz musimy jechać ze wzgledu na Moich rodzicow , Ale wcale nie mam ochoty. Moj synek jest tez polakiem, ma polskie obywatelstwo i mowi biegle w naszym jezyku. Wiec dlaczego ludzie na ulicy obrazaja moje 3 letnie dziecko?? Tylko dlatego ze nie jest bialy... Zycie w Pl jest bardzo Trudne. Jestem Matka i zona. Jest mi dobrze i jestem szczesliwa. Wiecie Jak to boli gdy ktos obrzaza wasza rodzine??

Gość Torba z Knurowa
Witam nazywam się Thomas Braun.Mieszkam w miasteczku Knurów k.Gliwic.Jestem murzynem i jestem z tego dumny.Moja dziewczyna jest biala i jest wyznania katolik.Byłem z nią parę razy w kościele i nie rozumiem tego w co ona wierzy.Sporo krajów zjeździlem , dużo ludzi różnych wyznań poznałem i powiem tak: dziwna ta wiara katolicka,ludzie zjadają własnego boga.Nie rozumiem tego.Pozdrawiam.