Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana_.

Okulista- specjalista z Katowic lub okolic- poszukiwany

Polecane posty

Gość zdesperowana_.

Mam wade wzroku - operacja bedzie wiazala sie z ryzykiem wiec szukam kogos sprawdzonego. Podajcie prosze namiary na dobrego okuliste.

W Katowicach to chyba dr Gierek , ale namiarów nie ma.Leczyła i operowała moje koleżanki , b.zadowolone

Gość kkkkkkk
no dr Gierek jest podobno najlepsza ale tam strasznie duzo ludzi chodzi...

Gość zdesperowana_.
Aha, dziekuje, tez o Niej myslalam, ale niedawno uslyszalam, ze juz nie jest tak dobra jak kiedys i dlatego mam maly dylemat.

Gość buka poka
Ale ma bardzo dobry zespół i dostęp do najlepszego sprzętu. Wszystkie badania robia inni lekarze, a ona tylko końcowe konsultacje. Możesz sprobowac w klinice na Ceglanej, bo prywatnie jest bardzo drogo.

Gość zdesperowana_.
Aha, rozumiem! No to pieknie- to juz chyba wiem co robic. Mam tylko nadzieje, ze nie bede musiala dlugo czekac na wizyte. Dziekuje bardzo!

zdesperwana a ja Ci polecam dr Bednarczyk z Mysłowic staje sie coraz sławniejszym okulistą i bardzoo zalezy jej na pacjenatch na dodatek coraz więcej lekarzy wysyła do niej swoich pacjentów na konsultacje (nawet dr Gierek)

Gość polecammmmmm
"Możesz sprobowac w klinice na Ceglanej, bo prywatnie jest bardzo drogo." tez polecam przyjmuje tam mlody i przystojny cholernie lekarz Stala /nie pamietam imienia/

Gość magda.kr
Witam. Również poszukuję dobrego okulisty z Katowic lub okolic. Jeżeli któs ma namiary na dr Bednarczyk z mysłowic to bardzo proszę o kontakt (może być mailowy).