Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja Werona

o miłości internetowej-piszcie

Polecane posty

DeGie-miłe to co piszesz. Noah- tak wiem o co chodzi. Tomku- Ty mówisz o miłości fizycznej no nie wiem jak do tego podejść ja w samą fizyczność nie wierzę.

Gość Noah..
moja Werona>>> ja też zadawałem sobie to pytanie ... czytam wypowiedzi dziewczyn , chłopaków teskniących za miłośćą przyjaznią Marzą o tym by mieć kogos bliskiego .... jest ich pełen net Dlaczego wiec sie nie udaje im? ... bo mają swoje wyobrazenia i dlatego czesto piszą ze kolejne spotkanie było niewypałem bo chłopak sie nie odezwał albo nie był taki jaksie opisywał .. jestem wobec tego szczesciarzem bo mnie uało sie za pierwszym "podejsciem" ;) wiecej już nie bedzie.....

Noah jesteś szczęściarzem , mądrym szczęściarzem. Powodzenia. Ciesz się szczęściem. Kiedyś powiedziałeś coś co bardzo mi się spodobało. Przepraszam jeśli niedokładnie zacytuję, ale , że nie dasz spowszechnieć tej miłości, czy coś w tym rodzaju. W każdym razie poetyczniej. 🌻

Gość Noah..
moja Werona>>> :) nigdy nie dopuszcze do tego by moja obecna miłość zamieniła sie w przyzwyczajenie ..........

Tomku, ale dlaczego sądzisz, że takich uwielbiają? Przecież takich nie ma , pozatym mnie się tacy nie podobają. Skąd ten pomysł, że tacy właśnie? Pytałam czy jesteś autorem tego zdjęcia?

Gość Noah..
Dobrej nocy zycze Werono 🌻🌻🌻 i Tobie Tomku 🖐️

Noah-dobrej nocy 🌻 Tomku , czy ten facet na zdjęciu jest według Ciebie ideałem? No widocznie tak, skoro się tym zdjęciem posłużyłeś. Posłuchaj pewnie ileś tam kobiet bedzie szukała takiego faceta jak ten model, ale większość pewnie woli normalnych i tak prawdę mówiąc nie za bardzo zwraca uwage na powierzchowność. Poczytaj jak dziewczyny piszą o swoim ideale. Piszą czysty, kulturalny, interesujacy i.t.d. To nie są wielkie wymagania. Temu można sprostać.

Hahaha. oj Tomek. Myślisz że jak się wyglada jak Ken to już dziewczyny lecą ? Na miejscu dziewczyn obraziłbym się. Płytko o nich myślisz...

Gość moze jeszcze ktoś....

Gość onetla
Posłuchaj pewnie ileś tam kobiet bedzie szukała takiego faceta jak ten model, ale większość pewnie woli normalnych i tak prawdę mówiąc nie za bardzo zwraca uwage na powierzchowność. Poczytaj jak dziewczyny piszą o swoim ideale. Piszą czysty, kulturalny, interesujacy i.t.d. To nie są wielkie wymagania. Temu można sprostać. włansie

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci