Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynaaaaa

Dekoratorstwo wnętrz. Zawód opłacalny? Prosze o poradę...

Polecane posty

Gość justynaaaaa

Jestem na 1 roku polonistyki ale czuje ze to pomyłka. OD zawsze interesowałą mnie architektura, głownie wnetrz. Jednak w Lublinie nie było studiów o tym profilu wiec zdawałąm na Architekrutę krajobrazu na AR ale nie wiem czemu zrezygnowałam :( Wiem jednak ze dekoratorstwo to moja pasja... zamierzam sie zapisać do szkoły ŻAKa i przez rok uczestniczyć w tym kursie. Czy myslicie ze bede miałą pozniej mozliwosc odpowiedniego znalezienia pracy? Studia bede nadal kontunuować ale prosze o porady specjalistów dekoratorów wnetrz. Czy da sie z tego wyżyć i trzeba mieć mnóstwo Papierków i certyfikatów by dostać pracę w tej roli? Czy mam jakies szanse przyjecia po takim kursie? Błagam o pomoc i doradzenie mi. Jestem z Lublina i niestety nie jest możliwy wyjazd do żdnego innego miasta. Będę wdzieczna za pomoc... Ewentualny kontakt na mejla justynka-86@wp.pl

Gość justynaaaaa
podnoszę

Gość justynaaaaa
proszę o odpowiedz.

Gość justynaaaaa
proszę o jakaś wypowiedz....

Gość forum praca
f

Gość szczypiorekkkk
Ja skonczyłam 5letnie dzienne studia polonistyczne,i wlasnie zamierzam zmienic fach na dekoratora wnetrz. Zawsze mnie to kreciło,ale dopiero niedawno dojrzałam do tego i nabrałam odwagi aby sprobowac swoich sil w tym. Jak narazie to mam tylko wielkie checi i zapał,troche talentu. W planach kurs auto cada i kurs dekoratora wnetrz. Zakupilam sobie tez pare ciekawych ksiażek zwiazanych z achitektura wnetrz. Mam nadzieje ze mi sie uda i w niedalekiej przyszlosci bede zajmowala sie tym co mnie pasjonuje. Jednaj nie mam w gronie swoich najblizszych znajomych tosob zwiazanych z tym temtem,wiec...Jezeli ktoś mogłby mi jakos pomoc w realizacji moich planów-podac namiary na jakas dobra szkole gdzie warto zrobic takie kursy... (chodzi o wroclaw) moze jakies tytuly ksiażek do ktorych warto zajrzec,czy programy w ktore warto zainwestowac... za wszelkie wskazówki i rady (nawet te najmniejsze) byłabym ogromnie WDZIECZNA !!! PISZCIE prosze- na majla,albo na forum.,bardzo mi na tym zalezy...

Gość agrykkkola
bardzo oplacalny, kolezanka skonczyla na WSEiZ i sie nie moze opedzic