Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pobre diabla

urodzeni 1984 D

Polecane posty

Gość magaluff
hehe masz racje trzeba wykorzystac ostatnie chwile:)

\"oddaje ci wolnosc, nie wiem co bedzie. dni plyna wolno widze cie wszedzie. oddaje ci wolnosc,nie prosze o wiecej uuuuuuu\" /nuty/ rozweselam sie radosnymi piesniami w jezyku ojczystym :D

Już poszłam ale jeszcze jedno jak wróce tutaj wieczorkiem to ma być 1000 postów ok?? postarajcie się:) Have a nice day bye bye:P

nie no.. ide myc konczyny, odwloki i inne takie... moze na jakies zakupy sie udam aha! dziewczyny pomozcie, co mozna zrobic szybko na obiad, nie pytajcie co mam w lodowce :D , po prostu co mozna zrobic w w miare szybko nie brudziac sie za bardzo / bo jelsi juz sie wykapie to nie chce tego marnowac :D

seniorita...super!! to chyba sie u ciebie zapisze na masaz leczniczy:) bo wlasnie przechodze rekonwalescencje po zapaleniu miesnia szyjnego:/ to chyba z przeziebienia mnie tak zlapalo:( co do tych cieplych krajow to tak jak napisalam chyba tylko marzenia:) bo oboje jestesmy zapracowani niestety...ale zima to na narty na bank gdzies trzeba bedzie skoczyc az normalnie swink napcham pieniazkami zeby w alpy wystrzelic;) narazie to zyje ciepla kapiela z moim lubym:) juz sie doczekac nie moge:PP co z tym red bullem dziewczynki???:) bo zaraz pacienta mam:P

ło matko świnta.. masz tak fajny nick ze jak go czytam to sama sie w glos smieje:))🌼

damy rade :D hehehe... no zmiatam zmiatam :) 3majcie sie Dziewczyny i milego dnia :* do pozniej ja mysle :) na posty dot. pichcenia czekam :) plis plis plis

Gość magaluff
dziewczyby cieple kraje... mialam wielkiego peeecha bylam w lipcu na przezajebistej wyspie i qrwa mac po2 dniach oko mi spuchlo tak, ze do ch... otworzyc nie moglam! pozniej zeszla mi skora qrna z calej twarzy a pozniej mialam goraczke..... fajnie cio? na sama mysl mnie stzrela....

Witam wypasiony rocznik 84! :classic_cool: Ja wrzesień, 23- niedługo więc świętuję:) dzieci w tym wieku? hehheheh bez przesady, nie jest ze mną tak źle :D Faceta mam ponad rok zajebistego, studiuję sobie leniwo na Usiu :] Moge się doczepić co jakiś czas?:>

Loża witamy :) a co studiujesz ?? i powiedz mi co mozna zrobic szybko na obiad bo mi sie taaaaaaak bardzo nie chce a muszem :(

przynudzam z tym gotowaniem? to chociaz jakas stronke co mnie na niej natchnie :) jezzusicku mialam juz dawno isc sie myc :D ale talerz zmylam i kubek po moim Misiu kochanym co to teraz ciezko pracuje i pieniazki zarabia / juz ja go opadne jak wroci!!!!!!!!!!!! :D

dziekuwa wielgachna to ja znikam :) do pozniej :*:* znaczy do za chwile bo i tak sie nie zbiore dzisiaj . nie ma szans! :D :*

Uszanowanie! W styczniu się urodziłam, 2 dokładnie. Chłopa mam- już 5 lat tego samego, studiuję- kuję teraz do poprawki, dzieci mam- sióstr oczywiście, i już.

Igula - jak masz piersi z kurczaka i ser to zrób roladki, pycha! Studiuję ekonofizykę :classic_cool: Mam lica od dwóch miesięcy i jednego dnia, teraz czekam na mgr. Była to moja pierwsza sesja bez kampanii wrześniowej :D

Gość magaluff
dziewczyny ppranie wstawilam i czekam az sie wypierze:p i tak sobei mysle, ze juz sie nie moge doczekac pazdziernika (obym zdala)teraz jestemw domu ijuz mi zle:) ale w niedziele jade z moim misiem:) juzsie niemoge doczekac..s wietegos spokoju:)

mniam mniam loża..roladki...a ja w pracy mam tylko zupke grzybowa instant;) i chyba ja sobie zaraz zrobie bo pacientow nie ma:) a brzuszek burczy:)

kurde wlasnie sobie uswiadomilam ze jestem zajebiscie szczesliwa:)) i ciesze sie ze powstal taki topic:)

ja tez jestem z 84 listopad typowy skorpion, ucze sie jeszcze w sredniej szkole, bo kiedys sobie olalam zycie i teraz za to cierpie ale jeszce rok i maturka, a pozniej jak bedzie mnie stac to moze jakies ciekawe studia?? na razie pracuje, yprowadzam sie ze swoim ukochanm na stancje i planujemy w przyszlosci zalozyc rodzine, bardzo tego pragniemy chyba ze gdzies po drodze zbladzimy to niewiem czy wtedy bede szukala na nowo drugiej polowki, ale mnie imprezowy styl zycia nie bawi, oczywiscie sa ludzie innego zdania ale ja tam wole cieple gniazdko i juz :D pozdrawiam

No faktycznie od wczoraj to tu się nieźle rozkręciło. Niektórzy to mają dobrze, bo mają dylemat czy ogolić nogi czy nie bo się nie chcę ;) a ja biedulka nic mi się nie chce a muszę, bo poprawka za tydzień.

Nic mi się nie chce, chętnie bym poleniuchowała a tu trzeba przyswajać bardzo nudną wiedzę. Okropne :(

alez sie rozpisalyscie :D nie nadazam z czytaniem :)) wesolutka- to tak jak ja, nie przepadam za imprezami, ani zadnymi tam dyskotekami, maz tez nie, ale z przyjaciolmi to chodzimy czasmi na bilarda albo spotykamy sie i imprezujemy sami a tak to wole byc w domu, najwazniejsze zeby byl spokoj (akurat teraz go w moim domu niema, niestety :((, dlatego jak najpredzej chcemmy sie wyprowadzic na swoje)

malinka nie przejmoj sie ja tez mam poprawki:) a do tego praca, prawko itd:) poradzimy sobie🌼 i trzymam kciuki za maturke kolezanki skorpionicy:0

malinka- poradzisz sobie, zobaczysz!! trzymamy za ciebie kciuki!! ❤️ trche samozaparcia, nie przesuwaj wszystkiego na ostatnia chwile, znajdz tez trohce czasu na odpoczynek- relaks

No ja wiem że damy jakoś rade, nie ma wyjścia. Ale jak sobie pomyśle że gdyby nie te poprawki to przez miesiąc nie musialabym nic robić, to aż mnie coś trafia. A najlepsze jest to że wcześniej poprawki mi się nie zdarzały, a tym roku uczyłam się najwiecej niż do tej pory i mam 2 poprawki.

Nie ma to jak poprawki, kampanie wrzesniowe tworzą taki studencki klimat :D a czym się nóżka powineła jeśli można zapytać? =====>oreli \"kurde wlasnie sobie uswiadomilam ze jestem zajebiscie szczesliwa\" hehe po przeczytaniu tego zdania uświadomiłam sobie to samo :D