Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomek25

Czy udalo sie komus spotkac milosc przez internet ?

Polecane posty

Jak w temacie. Piszcie czy komus wogule udalo sie spotkac swoja druga polowe wlasne przez internet, jezeli tak to w jaki sposob ? Wierze ze ktos taki sie znajdzie ;)

myślę że możliwe......sposób jak każdy inny :) więcej powiem.....łatwiej o szczerosć i otwartość przez internet......można poznać swoje wnętrze a później dopiero zobaczyć opakowanie tej intrygującej nas osoby :)

Gość mozliwe
poznalam paru swietnych facetow, mialam pare zwiazkow i znalazlam swoja polowke!lepszego faceta nie ma:)!!

Dzień dobry konkurencjo!!!!! Ja nie szukam, ja zadaję konkretne pytanie A konkurencja niech sobie wymyśli swoją formułę.

Gość mozliwe
bylam jeszcze dosc mloda jak zaczelam takie "przygody", poznalam kiedys pare osob na czacie i do dzis sa to b.mile znajomosci(przy czym uwazam,ze teraz na czacie siedzi juz tylko margines), a db sa miejsca typu sympatia, pisza do Ciebie rozni ludzie a wsrod nich moze byc wlasnie ten KTOS-takie portale randkowe,ale nie tylko nastawione na podryw-odradzam takie jak fotka.pl, bo niestety tam sie tylko lansuja pustaki

Gość Noah..
mnie sie udało .... i nikomu jej nie oddam :)

Gość krakers
Mojej przyjaciółce się podobno udało. Dość szybko się wyprowadziła na drugi koniec Polski, błyskawiczna ciąża, ślub i ... tak sobie żyją. Twierdzi, że jest jej dobrze.

ja spotkalam swoja milosc..jestesmy juz 2 lata... zostawilam zdjecie na fotce.pl a po 10 minutach ise do mnie ktos odezwal....i sie okazalo wtrafil:) w moje serce :))))

Gość moje kochanie tez
poznalam w internecie :)

tak, mój 2 letni przeszczęśliwy związek miał swój początek w internecie - a konkretnie gg ;)

Gość marta23
Tak, mnie się udało:) Niby banalnie, bo na randkach o2,a le teraz jestem najszczęśliwszą osobą na świecie:):):):) Kocham Cię Krzyś:):*

Gość czarrnula
mi tez sie udało!!!!!

My poznaliśmy się na sympatii. Już po tygodniu pisania umówiliśmy na pierwsze spotkanie :D Jesteśmy razem półtora roku. W najbliższych dniach wprowadzamy się do wspólnego mieszkania :D ❤️

coraz blizej ;) konsumpcji zwiazku czyli - spotkanie;) :) in our rela world:) a poczatki są własnie in our net time:) 👄

mój brat swoją dziewczynę poznał przez neta. Są ze sobą ponad 2 lata, planują ślub :) więc... chyba można :)

ja tez poznałam, a własciwie to moja siostra pierwsza go poznała .weszła z nudów na czata pod moim nickiem i on się do niej odezwł. siostra jest ode mnie strasza , w trakckie rozmowy okazało się , że o jest w moim wieku. napisała o swojej siostrzyczce pieknej jak anioł i dała mój numer.kiedy zobaczy moje zdjęcie od razu zadzwonił, a potem było pierwsze spotkanie , niedługo zaręczyny

Gość czarrnula
bardzo duzo ludzi poznaje sie przez neta..

Gość _beti
ja! znamy sie 5 lat a małżeństwem jesteśmy od miesiąca :-)

Gość Już żonaty
Mnie sie udało 2 lata temu.W sumie to ona mnie znalazła, przez gg. a 3 miesiace temu wzielismy ślub. I nie będę dziecią truł ze mamę poznałem w w szkolnej łąwie. hehe

Gość Magda_00
Witam! Słuchajcie z tą miłością przez internet to uważaje!!!! Moj kolega poznał tak swoją ukochaną tak mu się wydawało.Robiła z siebie ofiarę losu a tak naprwdę był i jest naciągaczką.Jak mąż splajtował i nie dawał jej kasy szukała pocieszenia , zostawiła córki i uciekła do kochanka,a teraz go naciąga i to na dużą kasę.Wiecie całe szczęścię żę on coś zauważa.Trzymam za niego kciuki.

Gość hm hmmm
Mnie sie udalo. Poznalismy sie przez internet, ale poczatkowo spotykalismy sie na stopie kolezenskiej... Nie umowilismy sie na randke tylko ot tak sobie, pogadac. No a potem jakos tak poszlo... juz w realu :)

moja kumpela przeszla depresje przez takiego gnoja :o spotykali sie pare razy, potem okazalo sie ze on ma zone a w dodatku bajeruje na piekne slowka pare innych naiwnych :o tragedia.