Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlody Wszechpolak

Dlczego Elton John powiedzial ze w Polsce zle traktuje sie gejow ?

Polecane posty

Gość Mlody Wszechpolak

Dlaczego on klamie i bezpodstawnie oczernia moj kraj ????

Gość Taaa....racja
Parę godzin u nas pobył i już ma pojęcie o całej Polsce

ahahaha a moze cos w tym jest ze wystarczylo przyjechac tutaj i juz wszystko wiadomo:D Polska to prosty kraj

Gość Edek bez Kredki
Bo mu pewnie żono-męża na lotnisku zatrzymali :D

Gość ffffgggg
U gejow to normalne , oni uwielbiaja sie awanturowac , robie te parady tylko po to zeby byly klotnie z kiloma skinami a potem rozdmuchuja to na caly swiat .

blablabla. a wszechpolacy co kombinuja a te wszystkie obrzydiwe pielgrzymki lazenie po ulicach i buczenie naszych katolikow mnie to tak samo denerwuje nikt nie musi sie ze swoja seksualnoscia pokazywac ale z religijnoscia rowniez. tyle mam do powiedzenia

Gość nic takiego nie powiedział
!! Prosił tylko o zrozumienie .

Gość wata cukrowa112
ja mu sie nie dziwie w Polsce wszystko co inne jest krytykowane dziadowski kraj

Bo wie, co się w Polsce dzieje - niestety miał rację...

Gość Starszy Wszechpolak
Oczywiście, że nie miał racji. W Polsce homoseksualiści nie są dyskryminowani. Mają prawo do założenia NORMALNEJ rodziny tak samo jak heteroseksualiści.

Gość O JAAAAAAA
ja tez nie slyszalam zeby tak powiedzial..uczmy sie jezykow jednak!!

Chyba nie jest AŻ tak źle... co mnie obchodzi czyjeś łóżko:D Niech sobie paradują:D ja też kiedyś urządzę paradę:D dla hetero:D albo bi :D:D:D;)

hermansko a ja nie chce zeby ci \"normalni\" katolicy paradowali mi pod oknem i wyli te swoje obrzydwie piesni. pozdrawiam\\

Gość posel wierzejski juz sie na
ten temat wypowiedzial , cuyuje " Wierzejski: Uważam Eltona Johna za człowieka głęboko nieszczęśliwego Wojciech Wierzejski. "Bardzo Eltona Johna cenię jako artystę, że nawet oglądałem jego koncert w telewizji. Ale że uważam go za człowieka głęboko nieszczęśliwego" - napisał w swoim blogu Wojciech Wierzejski. "Dziś nagrywałem wypowiedź do TVN w sprawie apelu Eltona Johna. [Tomasz Sianecki - przyp. red.] pytał, co o tym sądzę. Powiedziałem, co myślę. Że bardzo E.J. cenię jako artystę, że nawet oglądałem jego koncert w telewizji. Ale że uważam go za człowieka głęboko nieszczęśliwego" - napisał poseł LPR w pierwszym wpisie na swoim blogu. "Każdy normalny mężczyzna wie, że prawdziwe szczęście, to być dobrym i wiernym mężem, mieć dobrą i kochającą, wyrozumiałą żonę oraz mieć dobre i kochane dzieci. Szczęście jest w realizacji powołania rodzinnego i ojcowskiego (względnie matczynego). "Natomiast kłamliwa propaganda o Polsce niesie się po świecie, że tu biją pederastów, że tu antysemici, że tu faszyści. I E. J. zaapelował »o niedyskryminowanie« homoseksualistów. Tymczasem im tu lepiej jak gdzie indziej. Robią kariery, startują na posłów, biorą grubą kasę od Unii na walkę z urojoną »dyskryminacją«. Sir Elton pewnie tego nie wie i aż mało się nie popłakał nad losem »uciśnionych«" - pisze Wierzejski w swoim blogu. "Pisanie w młodym wieku »bloga« wydawało mi się co najmniej dziwne, do momentu, aż przekonano mnie, że to doskonała forma systematycznego nawiązywania kontaktu z osobami chcącymi czytać akurat to, co ma do powiedzenia o sobie i o świecie" - napisał poseł Wierzejski.

Gość teaki jeden X
magija85 --> co ci przeszkadzają ich parady? A jesli homo mogą to hetero też... Przecież jest demokracja :P

Gość Wszechpolacy to faszysci
brzydze sie wami! Widzialam dzisiaj w faktach, ze wielu z was to skini......

Gość pracownica
a mi nic ja sie smieje bo maja do tego takie samo prawo homoseksualisci jak katolicy

Gość pracownica
skini najczesciej z masa miesniawa pustymi lebkami. oni nawet nie wiedza o co walcza wazne zeby pokrzyczec i jak bedzie szczescie to ryja komus obic. cygary w lapach krotkie kurteczki lyse pali i dra te sterydowe ryje

Gość mam pytanko nr 1
czy mozna jeszcze w naszym kraju nie lubic gejow? czy lubienie ich jest nakazem?

Gość rumiany Boluś
Gośc ! i swietny Artysta. i szczery Czlowiek. niczego oczerniajacego nie powiedzial. wg mnie. to co powiedzial odnosi sie do wszystkich Ludzi . ma wymiar uniwersalny.

Gość rumiany Boluś
w koncu nie wazne kto z kim spi - wazne by sie wyspal.

do autora -->a tobie Romek pozwolil po necie sie wluczyc i prowokowac? Wszechpolak, jak smiesz wogole tak na siebie mowic! A oprocz tego to nie jest "twoj" kraj tylko "nasz".

Gość Zasmucony
A ja lubię chodzić po ulicach ze "słonikiem wystającym" z rozporka,ale Straż się mnie ciągle o to czepia ! NIE ROZUMIEM TEGO ! Przecież nic złego nie robię ! A najważniejsze żeby się dobrze czuć !!! :(:(

Gość Edzio pe... częśc rowerowa
uwielbiam posuwac w odbyt kolege i robic to w krzakach parku skaryszewskiego i to tak by mnie mogly zobaczyc matki spacerujace z dziecmi.