Nigdy nie miałem dziewczyny 22 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 przydaloby sie w koncu :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byku 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 Nigdy nie miałes dziewczyny bo jestes jeszcze bardzo dziecinny o czym swiadczy temat załozonego przez Ciebie topiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 Byku jak masz na imie : bo moze sie znamy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byku 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 Jarek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 a to jednak nie znam ciebie :* :D ale poznac sie mozna :D lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Byku 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 milo mi cie poznac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 mnie tez Anka jestem D: brzydki charakter-e tam ise pomylilam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 specjalnie napisalam to CIEBIE,jezlei o to ci chodzi :))) o to czy nie:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 to ja nie wiem :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
groosia 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 nie wiem ocb : P wal prosto z mostu a nie krecisz :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zdziwionaba Napisano Wrzesień 4, 2006 powalilo Was ludzie??? czemus eksu uprawiac nie chcecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach