Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hejka ___

Tyle sie słyszy o Tym wszystko mozliwe...???

Polecane posty

Gość Hejka ___

hejka Tyle sie słyszy ze dziewczyna biorąc tabletki po roku albo 2 zaszła w ciaże. Kurcze najpierw pomysłabym ze to głupota tabletki i w ciazy jest.. ehhh a taraz ja strasznie sie schizuje bo od jakis 2 tygodni w nocy mam straszne mdłosci w dzien ujdzie.. albo mam wilczy apetyt albo w ogole . Czasam mam ochote a potem mi sie odechciewa :( juz nie wspomne jakie mam wahania humorow Boze ze tez moj jest taki wyrozumiały ja juz nie wiem .. umowiłam sie na wizyte do ginekologa i ciekawe co mi powie.. bo nie sadze ze tak po 10 miesiacach od stosowania pigułek miała teraz skutki uboczne.. mysle ze moze to ciąża ale nie dopuszczam narazie do tego mysli :( jezeli sie okaze ze nie jestem w ciazy to chyba da mi na badania bo nastepnych piguł nie wezme bo nie chce skutkow ubocznych. W sumie rzadko teraz z moim bedziemy sie widywac

Gość Hejka ___
a zapomniałam o najważniejszym.. przed przerwa miałam małe plamienie okresu wcale.. nie poszłam do gieni bo nie miałam jak.. a była na urlopie.. a w ta przerwe miałam ale 2 dni krwawienia:(

To się zdarza. Np moja ginekolog w zeszłym roku prowadziła ciążę \"na tabletkach\".

Zrób test koniecznie. Jeszcze nawet dziś, jeśli masz koło siebie otwartą aptekę. Kiedyś miałam podobną sytuację, że szłam do mojej lekarki zestrachana czy nie jestemw ciąży mimo tabletek. I kobita na wstępie mnie opierniczyła, że nie zrobiłam testu.

Gość Hejka ___
eh dzieki dzisiaj juz i tak nie mam mozliwosci.. postaram sie jutro ale sie troszke boje nie wiem poczekam moze do wizyty ale zas ten strach. A czy tabletki na odchudzanie moga obnizyc skutecznosc tabletek?? kupiłam na własna reke i nic tam nie pisało ale kto wie

Ojej, niestety mogą. Każdy ginekolog powinien Ci powiedzieć o tym, przepisując tabletki, a większość, patałachy jedne - przepisze i zadowolona z siebie. Skuteczność tabletek obniżają przede wszystkim antybiotyki, oprócz tego zioła - najbardziej dziurawiec, a poza tym wszystkie środki przyspieszające przemianę materii - a to częsty składnik preparatów na odchudzanie.

Gość Hejka ___
ale właśnie to moja wina bo ginekolog nic o tym nie wie bo ostatnio byłam u niej 3 miesiace temu a miesiac temu kupiłam sobie te tabletki..ehhh

Ginekolog powinien Ci powiedzieć, na samym początku, przepisując tabletki antykoncepcyjne że nie wszystkie środki się z nimi \"zgadzają\". Moja też mi nic nie powiedziała i przez dwa lata beztrosko piłam sobie herbatkę z dziurawca co parę dni. W ulotce z tabletek (Mercilon, Logest) też nie było nic napisane o tym. To chyba CUD że nie mam dzieciaka.

Gość Hejka ___
:) ehh no to własnie . ojjj ja durna tez si enie zastanowiłam.. kiedys brałam te na odchudzanie i schudłam ale nie brałam wtedy tabletek anty.. chciałam teraz poprwic przemiane materii ehhh..

Gość no ja....
mnie caly czas brzuch boli i mam lekkie rozwolnienie i sie zeschizowalam a tez biore tab anty i zrobilam sobie dzisiaj test ciazowy tak kolo 12 w poludnie-16dni temu mialam ostatni stosunek i test wyszedl negatywny.chyba moge byc pewna wyniku i sie nie stresowac?a do gin poszlam i nawet mnie nie zbadala tylko powiedziala ze to jelita jak mam lekkie rozwolnienie2-3 razy kupka dziennie i bol brzucha-biore stoperan a nerwy tez swoje robia

Gość no ja....
no i mierzylam se temperature pod pacha i mam ,o roznych porach dniach w granicach36.4-36.6 a wiem ze jak kobieta jest w ciazy to ma powyzej 37 stopni juz od zaplodnienia-prawde mowie????

Gość Hejka ___
ja sobie zaraz zmierze

Gość Hejka ___
36,42 wiec to normalna temperatura

Gość no ja....
no ta co jest w ciazy a brala tab-co ten topik o niej byl to miala temp ciala 37.

Gość Hejka ___
ale moim zdaniem to temperatura ciała nie ma nic do tego w pochwie to tak sa specjalne termometry.. ehhhhhhhh

Gość upppppppppppppppppppppppppp

Gość no ja....
ale ona miala i 37 tutaj i 37 w pochwie . nie wiem temp ciala to tez jest przeciez jak bakterie to wzrasta itp nie wiem

Gość no ja....
ale myslisz ze ten test co zrobilam -wyzej napisalam jest wiarygodny?????????????dalej boli mnie brzuch jeszcze nigdy nie mialam tak ze po 2-3 razy dziennie robilam kupke , nie iem mam nadzieje ze to tylko stres ze schizow a ze test jest wiarygodny. do autorki topicu:robilas tylko z tab anty bez zadnego dodatkowwego zabezpieczenia i do konca?????????? a kiedy ostatnio sie kochalas???bo ja juz se tak rozumuje ze jakby tab nawet nie dzialaly prawidlowo to kochalam sie 7 dni przed okresem a przy tab sa regularne cykle 28dni wiec jakby tab nie zadzialay to moze dni nie plodne mnie uchronily

Gość Hejka ___
no bez żadnego zabezpieczenia i do samego konca nawet kilka razy.. ostatnio kochałam sie 25,,27.sierpnia a jeszcze ostatnio to 4 i 11 wiem bo zapisuje ojjj duzo.. wtedy nie myslałam nad tym tabletki sa po to aby zabezpieczały ale kurde ze tez wzielam te cholerne tabletki ziołowe :/