paulina85 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 Staramy sie o dzidzie.W sumie to mam taka nadzieje,ze jz jestem w ciazy,ale jeszcze za szybko,zeby to sprawdzic.Czy ktoras z Was zaszla w ciaze od razu po odstawieniu tabsow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodrum 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 Znam kilka dziewczyn. Lekarz tez mi mowil ze sa duze szanse ... ja odstawilam moje na miesiac. I wlasnie boje sie ze jestem w ciazy. Lekarz stwierdzil tez ze duzo ciaz niestety konczy sie poza macica po odstawieniu pigulek. Trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helekna 0 Napisano Wrzesień 4, 2006 a mi moja ginekolog mowila ze wtedy duzo latwiej zajsc w ciaze nie ma powiklan po nowoczesnych tabletkach ale mowila ze jest niewielkie ryzyko ciazy mnogiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oleńkaaa_24 Napisano Wrzesień 11, 2006 Pierwszy raz slysze, ze po pigulkach jest wieksze prawdopodobienstwo ciąży pozamacicznej. Wiem, ze jedynie jest wieksze prawdopodobienstwo ciąż mnogich. Kobietom, które moga miec problem z zajsciem w ciaze wrecz zaleca sie staranie sie o dzidzie od razu po odstawieniu pigulek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach