Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę pomóżcie mi

czy to może być przekręt?

Polecane posty

Gość Proszę pomóżcie mi

Ostatnio w internecie ukazała się oferta pracy w fabryce na SLowacji. Z tego co wiem to taka oferta został WYSUNIĘTA JEDYNIE DO MIESZKAŃCOW tARNOWA I OKOLIC BEZPOSREDNIO PRZEZ WLAŚCICIELI DLA 100 OSÓB A ZGLOSIŁO SIĘ OK 300. nA TĘ OFERTĘ ZLAPAŁ SIĘ TEŻ MOJ ZNAJOMY. PRZESŁAŁ TYLKO SWOJE CV DROGĄ MAILOWĄ I OD RAZU GO PRZYJĘTO. nIE POCHODZI ON ANI Z TARNOWA ANI Z OKOLIC A WRĘCZ Z DOSYĆ DALSZYCH TERENOW. KILKA DNI TEMU WYJECHAŁ DO MIASTA SKAD MIAL GO ZABRAĆ AUTOKAR. OD TEJ PORY NIKOMU NIE DAŁ ZNAKU ŻYCIA. zACZYNAMY SIĘ TROCHE NIEPOKOIĆ, CZY TO MOZE KTOŚ ZROBIŁ PRZEKRĘT W CELACH RABUNKOWYCH?MY RÓWNIEŻ NIE MOZEMY SIE DODZWONIĆ. cO MYŚLICIE O TYM WSZYSTKIM?

Gość PROSZĘ POMOZCIE MI
CO WY O TYM SĄDZICIE? LICZĘ NA WAS

Gość PROSZĘ POMÓŻCIE MI
dODAM ZE MOJ ZNAJOMY ZNALAZL TĄ OFERTĘ W INTERNECIE A DO MIESZKANCOW tARNOWA Z TĄ PROPOZYCJĄ ZGLOSIL SIĘ PREZYDENT tARNOWA. pO CO KTOŚ MIALBY TA OFERTE ZAMIESZCZAĆ W INTERKU SKORO SAMYCH MIESZKANCOW Z OKOLIC TARNOWSKI BYLO PONAD 22 ZA DUZO?

Gość niuśka niuniuśka
kim on jest dla Ciebie? moze dal znak zycia rodzinie a do Ciebie nie napisal, bo traktuje Cię jako daleką znajomą zawsze mozan zglosic sprawę na policję

Gość PROSZĘ POMOŻCIE MI
JESTEŚMY BLIZKIMI ZNAJOMYMI UTRZYMUJĘ KONTAKT Z JEGO RODZINĄ. wIEM ŻE SIE DO NICH NIE ODZYWAŁ TEŻ SIE NIEPOKOJĄ. a CO DO POLICJI TO WĄTPIĘ ŻEBY SIĘ TYM ZAJELI MINĘŁO 4 DNI ALE CZĘSTO WYJEŻDŻA I ZARAZ PO PRZYJEŹDZIE INFORMUJE ŻE DOJECHAŁ

Gość Prosze pomożcie mi
Po tej aferze z Włochami co tylu Polaków zaginęlo niepokoję sie czy to np. nie coś podobnego

Gość niuśka niuniuśka
zobacz czy wogóle na tej Slowacji jest fabryka tej firmy mozna zadzwonić do samej centrali - dżizas, jest tyle sposobów, żeby się dowiedzieć czy wszystko w porządku

Gość Proszę pomożcie mi
No jest ta firma to fabryka Volzwagena. No i to mnie dziwi że jesli dla ludzi którzy dostali tą oferte w PuP w Tarnowie braklo miejsc to dlaczego jakiś kolo przez internet werbował?

Gość niuśka niuniuśka
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=VOLKSWAGEN+SLOVAKIA+AS&btnG=Szukaj&lr= masz tu linka, poszukajcie telefonu, zadzwonice i spytajcie o niego, powiedzcie, ze wyjechal, nie daje znaku zycia po angielksu tam przeciez mowią powodzenia:)

Gość Proszę pomożcie mi
Dziękuję Ci jesteś jedyną osobą która chciala sie zainteresowac moim problemem. Jeżeli do jutr się nie odezwie zaczniemy cos robić . Pozdrawiam

Gość niuśka niuniuśka
ponadto mozna zadzwonic do Poznania do Volkswagena, fabryka istnieje, nawet chyba 2 poza tym mozna sprawdzic czy przekroczyl granicę, kiedy, z kim mozna zadzwonic do Niemiec - tam chyba jest centrala pozdrawiam

Gość proszę pomożcie mi
jesteś na prawdę życzliwą osobą bardzo mi pomogłaś Jeszcze raz wielkie dzieki bo taka sierota jak ja długo by musiała się męczyć by na to wpacć. Pozdrawiam

Gość proszę pomozcie mi
fabrykę Volzwagena?

Nie ! Mieli wybór terenów w Polsce (chyba po Wrocławiem ) i na Słowacji -wybrali słowację !