va_neska 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 czy wiecie cos na temat testu ciążowego Acon hCG?? czy któras z was go stosowała? podobmno jest to test strumieniowy i ciekawa jestem czy jest dość wiargodny. kupiłam go sobie dzis i czekam na wypowiedzi wasze!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sara08 Napisano Wrzesień 5, 2006 podobno jest strasznie niedokladny wiem bo robilam dwa razy pod rzad i mi dwa razy wyszla ciąża a tak naprawde nie byłam! wiec odradzam ale skoro juz kupiłas to zrob! powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jackpot79 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 A ja polecam strumieniowy,wykrył mi ciąże 2 tygodniową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Trzecia wiedźma Napisano Wrzesień 5, 2006 Ja polecam pre-test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppppppppppppppppppppppppp Napisano Wrzesień 5, 2006 jackpot strumieniowy?? jak dokładnie sie on nazywa? nie słyszałam o takim i mniej wiecej ile kosztuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mnie acon Napisano Wrzesień 5, 2006 powiedział prawdę- jak najbardziej się sprawdził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
va_neska 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 a czy możesz napisac w jkiam dniu go robilas czy robilas go dopiero jak spoznila ci sie miesiaczka czy wczesniej i czy rano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jackpot79 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 Poprostu strumieniowy.Nie jest to płytkowy na który nakraplasz kilka kropli moczu tylko taki który wkładasz na kilka sekund pod strumień moczu lub wkładasz go do pojemnika z moczem na kilkanaście sekund.cena ok 10 zł.Poproś w aptece o test strumieniowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jackpot79 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 A robiłam go dokładnie 3 dni przed okresem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jackpot79 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 Jeszcze jedno...ten test możesz robić o każdej porze dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
va_neska 0 Napisano Wrzesień 5, 2006 jacpot79- dziekuje ci. ja juz mam ten test. kupilam go sobie i teraz czekam jeszcze zeby za wczesnie nie zrobic bo spodziewana mniesiaczka ma nastapic za tydzien , wiec jesli jestem w ciazy to i tak nic nie wykryje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach