Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysztof Ignacy Wołyszko

Witam jestem psychobioenergoterapeutą, wyjaśniam sny

Polecane posty

Gość czekam na sms
czesto snil mi sie cmentarz albo to ze nie moge trafic do domu

Cmentarz - Zapomnij o przeszłości i całkowicie skoncentruj się na przyszłości lub wiadomość o narodzinach i powrót do zdrowia bliskiej osoby; Wędrować po nim - szukasz w przeszłości odpowiedzi na pytania dotyczące teraźniejszości. Sen taki pojawia się często u osób, które straciły kogoś bliskiego. Również zmartwienia i kłopoty, które będą wynikiem Twojego zachowania; Zadbany - zapowiedź otrzymania nieoczekiwanych wiadomości od przyjaciół lub rodziny; Zapuszczony - utrata przyjaciół lub bliskich. Dla młodych ludzi - zmartwienia i troski, które będą zmuszeni pokonać samotnie; Dzieci na nim - niespodziewane lecz pomyślne zmiany w życiu. Dla młodej wdowy - powtórne zamążpójście. Dla mężatki - oznaka radości i szczęścia w rodzinie; Dla zakochanych - jest oznaką rozstania w niedalekiej przyszłości; Przykościelny - wróży troski i zmartwienia oraz życie z dala od rodziny i przyjaciół.

snilo mi sie ze jestem w ciazy ... za pare dni snilo mi sie ze urodzilam dziewczynke... podswiadome pragnienia ? ;)

Las - Naturalne odmiany w Twoim życiu; Zielony - długie i przyjemne życie lub korzystne zmiany; Gęsty lub ciemny - troski lub straty w interesach lub kłótnie i spory rodzinne; Płonący - radosne zdarzenie lub kłótnie i bijatyki; Uschnięty - zgubne zmiany; Wycinać - dojdziesz do majątku lub poprawa w interesach; Puszcza - niespodziewany spadek; Spacerować - dostatek lub obawa o przyszłość lub szkodzą Ci w pracy; Zgubić się - pomyślność w realizacji planów; Sprzedawać - poważne straty finansowe; Dębowy lub liściasty - pomyślność; Iglasty - niepowodzenia lub zmartwienia.

Gość a mi sie snilo
ze wypadl mi zab z gornej szczeki

Zęby - Białe, zdrowe lub czyste - Radość w pożyciu małżeńskim lub spełnienie wszystkich planów życiowych; Słabe - poważne nieszczęścia lub groźna choroba lub fiasko wszelkich planów i zamierzeń; Złote - pokusa lub bogactwo i dostatek; Ból - powodzenie i pomyślność w interesach; Pokryte osadem - chwilowe niedyspozycje zdrowotne; Zepsuty - niepowodzenia oraz pogorszenie stanu zdrowia; Chwiejące się - niepowodzenie lub przykra wiadomość od dalekich krewnych; Wypadający - Śmierć; Ułamany - utrata zdrowia; Pluć nimi - dokuczliwa choroba własna lub w najbliższej rodzinie; Wyrywać - zapowiedź ciężkiej choroby lub wiele kłopotów finansowych; Wyrwany - strata pieniędzy; Plombować - chwilowe nieprzyjemności lub drobne zmartwienia lub zagubienie kosztownych przedmiotów; Sztuczne - doznasz krzywdy ze strony krewnych lub dokuczliwe utrapienia; Stracić - kłopoty w załatwieniu ważnych spraw; Mieć wybite - nagłe nieszczęście w rodzinie lub groźna choroba lub śmierć; Być u dentysty - więcej rozwagi przy zawieraniu transakcji; Myć, Czyścić - trudzisz się dla innych lub walka o utrzymanie majątku; Piękne - dobrzy przyjaciele; Pierwszy ząbek dziecka - otrzymasz wiadomość o ciąży.

Gość a ja mam takie pytanie
czy jesli ktos o nas mysli, mozliwe ze dlatego czesto ta osoba nam sie sni, czy raczej snia nam sie osoby o ktorych my myslimy

Gość zęby
A mi sie śniło że mi zęby KRUSZYŁY SIE I PĘKAŁY :O Co to znaczy :O

mi dzisiaj śnilo sie ze bylam w kosciele i ludzie tak dziwnie sie zachowywali, ktos lezał, inni robili sobie zdjącie.... często sni mi sie mój zmarły kolega, że jest żywy, a gdy wstaję rano myślę ze on naprawde zyje dopiero po czasie dochodzi do mnie ze jest inaczej a i jeszcze ze sniegu wyciagałam grzybki marynowane:) i jakaś babka mierztyła do mnie i do mojego ojca Z PISTOLETU... TO wsztstko:)

proszę o wyjasnienie: śniło mi się że zzgubiłam swoją corkę gdzieś na mieście, szukalam i nie znalazlam jej do9 momentu obudzenia. Co to oznacza, prosze o wyjasnienie bo bylam przerazona tym snem

od czasu do czasu śni mi się zbieranie grzybów co to moze znaczyć

Moj sen: Leze a wokol mnie jasnosc i nic nie widze,slysze jedyniejak moj tata mowi cos do mnie i przyklada mi do ust rozowa roze(jak pisalam wczesniej nic nie widzialam ale wiedzialam jaki ma kolor) i..... trumna sie zamyka,umieram.Nic juz nie widze, o niczym nie mysle, po prostu nie istnieje.Pozniej budze sie w kosciele gdzie skonczyl sie wlasnie moj pogrzeb,siedze kolo taty....

Gość a to ja
ostatnio śniło mi się, że musiałam przebyć jakąś drogę, w pewnym momencie musiałam skoczyć z dużej wysokości, gdy skoczyłam, spadałam, odczuwając silny strach przed upadkiem. Kiedyś często śniła mi się też winda, wożąca mnie w górę i w dół bez przerwy, ja nie mogłam wysiąść.

Gość to jest moj sen
Snilo mi sie w nocy,ze widzialam moja niezyjaca juz chrzestna,siedziala na krzesle i nic nie mowila.Ja opowiadalam jej o wujku,ze niedawno umarl,i pytalam czy slyszala,ze on nie zyje a ona tylko kiwnela glowa,ze tak.Potem ona jakby zniknela a w jej miejscu siedziala wdowa po wujku i plakala.W snie wiedzialam,ze ona nie zyje,ale jej sie nie balam,mowilam nawet,ze ma ladna cere,ona nic sie nie odzywala...

Gość a jesli snilo mi sie ze
oplakiwalam swoja corke bo umarla( oczywiscie w rzeczywistosci zyje), przy czym, bym obecny moj zmarly maz

Gość jamnik123
karmiłam ptaki przy torach kolejowych a część z nich brodziła w brudnej wodzie... Tory to droga życiowa? A ptaki? Wiadomości? A co z tym karmieniem? Mój wpływ na wydarzenia w moim życiu?

Gość patronka
mnie sie wzoraj snił dziwny sen, ze siostra przyniosła lody w szklankach, ktore wygladały jakby były z plastiku wiec ja sie wygłupic chciałam i udawałam, ze jem lody razem z pudełkiem, ale pudełko było ze szkła a nie plastikowe, ja to szkło nieswiadomie pogryzłąm i zjadałam, pozniej mnie do gory nogami odwracali, zeby zwymiotowałą i wymiotowałam duzymi kawałkiami szkła, całą pokrwawiona..

dziękuję za odpowiedź gorzej że czasem śni mi się że rodzę dziecko a nie jestestem jeszcze mężatką czy to samo to oznacza jeśli mojej siostrze śni się że ja rodzę dziecko?

Gość jamnik123
wiele snów potrafie sobie wytłumaczyć, pracuje nad tym od lat. Nauczyłam się też nimi manipuklować, tzn wpływać na niepożądana projekcje...

Gość MALA MEEEE
BŁAGAM O WYTŁUMACZENIENIE MEGO SNU: SNILO MI SIE ZE opuscilam wyklady z kolezankami jakies choc chcialam zostac na nich i znalazłam sie na cmentarzu bo chcialam odwiedzic grób dziadka który nie żyje..snilo mi sie ze nie mogła mznalezc tego grobu i spotkalam wujka mego(syna dziadka tam jak stakl z jakims facetem na cmentarzu i plakalam i pytalam gdzie ten grób bo cche tam iśc a on mi pokazal i zapalilam znicz i strasznie plakalam..nie wiem co ten sen znaczy:( ale mój dziadek umarł 3 lata temu a ja do dzis nie moge sie z tym pogodzić.. ale w tym snie snilo mi sie tak jakby on dopiero umarł i ja nie wiedzial mgdzie ten grób jest..prosze o analize mego snu...

Gość wlasnie wlasnie
Krzysztof Ignacy Wołyszko --->> prosciej podac tu link do zrodla, z ktorego czerpiesz :D