Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzysztof Ignacy Wołyszko

Witam jestem psychobioenergoterapeutą, wyjaśniam sny

Polecane posty

Gość Sywunia
mam pytanlp bo śnił mi sie chłopak który mi sie podoba! (on pewnie nawet nie wie że ja istnieje) a śniło mi sie że poprosił mnie o chodzenie i pocałował! prosze mi wytłumaczyć mój sen!

moj sen: ojciec mojego chlopaka w delikatny sposob wlozyl mi reke pod bluzke,odsunelam sie bedac lekko speszona i zawstydzona.nikomu w snie o tym nie mowilam.bylo mi glupio o tym mowic

Gość n-li
szczerze to takie wyjaśnienia tez mogłabym robić. a co powie Pan na to że snił mi sie opuszczony budynek, na środku patio z polaną. w jednym pomieszczeniu ludzie wydawali kury by te z kolei zabijały inne kury ktore były większe. wszędzie było pełno flaków i krwi, w trawie było az mokro od krwi. a na tej polanie było kilka dzieci ktore mdlały i miały coś z oczami.

Gość linda444
Witam! Miałam dzisiaj nietypowy sen.Śniło mi się że brałam ślub z kolegą ,który już nie żyje!!! Ja jestem mężatką i mam dzieci. Ten sen był bardzo miły?! Co to może znaczyć!!?? Proszę o pomoc.

Gość szooo. xd
sniło mi się że mój zmarły dziadek wstal z grobu i chciał mnie dotknąć a ja uciekłam to był koszmar potem cały czas go widziałam co to znaczy.?

Gość Nisia666
snily mi sie krowy, ze patrzyly na mnie... i to ze jezdzialam samochodem

Gość A co to znaczy jak mi sie sni
ze ja wiecznie chleje browary i one mi tak smakuja.sni mi sie tez ze rozmawiam ze zmarłymi bliskimi mi osobami.wiecznie w snach pije piwo i jeszcze snia mi sie znajomi ktorych w ogole nie widuje.i jeszcze ze cały czas sie ktos u mnie w domu pojawia i sie panoszy.nie znam tych ludzi ale twarze pamietam

kuwa aj autobusem jade lub pociągiem... a jak nie to rowerem... cały czas jeżdze kuwa albo widze jakieś drogi... lasy... grzyby... cmentarze... ostatnio czerwoną trumne widziałem a w niej nieboszczyka, który wstał (może to zapowiedź powrotu komunizmu w Polsce?) Mam pojebane sny... same przeszkdy... odrapane domy... schody... okna... piwnice... zero sensu! a w rzeczywistości wieczne problemy... porzucony przez żone... kiepska praca... liche zdrowie... zero perpektyw... chujowe zycie mam :-(

Gość bnkiki
dzisiaj snila mi sie wojna i jakies wesele na ktore nie bylam zaproszona. kilka dni temu snily mi sie dychy, straszyly mnie az sie obudzilam

Gość niunia9959
Śniło mi sie ze wrocilam do mojego domu za granica kiedy maz byl w pracy. Kiedy go znalazlam okazalo sie ze maz go sprzedał i kupił inny. JaK is miejscowy pomogl mi szukac. W końcu trafilam na ostatni autobus ktory stawal pod domem. Dodam ze mamy male problemy małżeńskie.

Gość zzzzzzkarola
Witam,mialam dzis sen,w ktorym widzialam swoja zmarla corke,ktora lezy na podlodze w bialym swetrze(w rzeczywistosci zyje i ma sie dobrze) co moge myslec o takim przerazajacym snie..

Gość gość
Witam, śnił mi się cmentarz A tak naprawdę szukałam tam.miejsca dla siebie, potem miałam wybierać trumnę dla siebie sukienkę już miałam. Cmentar był zadbany dobrze się tam czułam pomimo ze było ciemno. Ale jakoś dużo ludzi było. Co to może znaczyć zaczyn się bac:(

Gość gość
Witam, śnił mi się cmentarz A tak naprawdę szukałam tam.miejsca dla siebie, potem miałam wybierać trumnę dla siebie sukienkę już miałam. Cmentar był zadbany dobrze się tam czułam pomimo ze było ciemno. Ale jakoś dużo ludzi było. Co to może znaczyć zaczyn się bac:(

Gość gość
Czesto sni mi sie jazda na wozku..wstaje..przestawiam go bo jest przeszkoda..lub nie kieruje rekami pchajac kolka..jedynie jade tak jakby byl napedzany silnikiem..i we snie wiem ze jestem zdrowa..jedynie tak jakbym chciala wygodnie przejechac jakis dystans..mam dorosle dzieci..sen mam za kazdym razem inny...co to oznacza

Gość gość
Bardzo prosze o odpowiedz i dziekuje..iwka

Gość Ppaula10
Witam...Jestem zaniepokojona dlatego postanowiłam napisać z prośbą o pomoc. Motyw grobu/cmentarza niestety często powtarza się w moich snach... Dzisiejszej nocy ponownie.. Miałam sen że w pokoju dziennym było wykopane kilka grobów, 3 z nich były to rodzinne groby, podobnie wyglądające jak te rzeczywiste na cmentarzu. Ostatni był otwarty-z trumną na wierzchu, przykryty folią i miałam świadomość że to grób mojej koleżanki. Zdziwiona byłam po przebudzeniu o tyle że nie mamy z tą koleżanką bliskiej relacji, nie rozmawiałyśmy ostatnio, nie wspominałam jej osoby przed snem... Nie ukrywam, męczą mnie te sny, czasem nie mogę normalnie funkcjonować z obawy że coś złego może się wydarzyć. Proszę o pomoc...