Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fleur19

ciąza a solarium ?

Polecane posty

mam pytanie - za 2 tyg mam slub.jak sie ostatnio okazało, jestem w 1 miesiacu ciąży(:) ). i teraz mam problem. bo planowałam iść kilka razy na solarium, zeby na na slubie ładnie wygladac, ale boje sie, że to moze zaszkodzic mojej dzidzi. co o tym sadzicie? gdybym poszla to tak z 3 razy na jakies 10 min max. byla bym wdzieczna za jakiekolwiek wskazowki i sugestie na ten temat.

Gość odradzam stanowczo
ciepło może Ci zaszkodzic i moze dojść nawet do poronienia. I oczywiscie gratuluje serdecznie:)

Gość jeżeli masz 19 lat
to gratuluję:o

Gość iskaa
ja rowniez slyszlam ze to nie jest wskjazane szczegolnie ze to jest pocztek ciazy wiec poronienie wchodzi w gre mysle ze jednak najlepiej zapytac sie lekrza zawsze mozesz isc na to nowoczesne natryskowe opalanie jezeli bardzo ci zalezy lub oczywiscie dobry samoopalacz !!

dziękuje bardzo za wypowiedzi🌼 jezeli to ma zaszkodzić maleństwu, badz co gorsza doprowadzic do poronienia (!!) to chyba skoncze na samoopalaczu. nie, nie mam 19 lat.a nawet gdybym miala to co?? czy w tym wieku nie mozna wyjsc za maz i miec dziecka?

Gość lepiej nie ryzkuj
sa fajne samoopalajace husteczki nawilzajace,nie pozostawiaja smug,mozna stosowac na cale cialo,polecam