Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posepna

czekanie na paszport

Polecane posty

Gość posepna

ludzie orientujecie sie ile czeka sie na paszport ?? Nie sadze bym miała te szczescie, ze trafie na kogos kto pracuje tam, ale moze ktos robił teraz niedawno ? Cholewcia mam wykupiona wycieczke na 19-tego do grecji a mi kobieta w paszportowym powiedziala ze nie tylko miesiac mam czekac ale dłuzej bo maja problemy z wykonywaniem ich przed zmiana na nowe !!!! I co ja mam zrobic ? Na nowy dowód czekam tez ponad miesiac bo sie leniom w USC nie chciało mojego nowego nazwiska wprowadzic od razu do rejestru i wysłać do Warszawy ! A teraz jeszcze paszport maja opuznic !! Najgorsze jest to, ze ja robie paszport w jednym miescie a mąż w drugim i nawet jezeli w jednym babka zadzwoni z ponagleniem do W-wy nie koniecznie zrobi to druga w miescie męża :O Wycieczke przełozylismy na 24 w razie czego ale i tak z kazdym dniem zaczynam panikowac ze do tego czasu nie otrzymamy paszportów :(

Gość posepna
up :(

Gość zmp
napisz szybko podanie z prosba o przyspieszenie. ja tak kiedys zrobilam i odebralam za dwa tygodnie.

Gość posepna
ehh własnie o to chodzi ze W-wa nie przyjmuje zadnych podan :( Babka z biura podrózy tez nam o tym mówiła juz na poczatku, ale jak to urzednicy w Polsce (gdzie jest ich wiecej niz miejsc pracy chyba :> ) nie wyrobili sie :/ I to przed wprowadzeniem nowych dowodów !!

Gość posepna
ehh chyba mi zostało tylko odwołanie wycieczki i czekanie na paszport :( pojedziemy albo jakims last minute albo w przyszłym roku ;(

Gość a po co ci
paszport do Grecji?!, przecież możesz jechać na dowód

Gość posepna
nie mogę :( jade autokarem, a przejzedża sie przez Serbię, która w Unii nie jest i to czy puszcza dalej zalezy od straznika, czasami puszczają, a czasami nie :/