Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka23

Czy miala ktoras z Was henne z Venity w tubce?

Polecane posty

Gość malenka23

Zamierzam ja kupic i nie wiem jakie sa efekty po jej zastosowaniu.Jesli ktoras z Was ja miala kobietki to bardzo prosze o opinie

Gość ja miałam
i nie kupię nigdy więcej miałam długie, proste, gładkie i błyszczące włosy w swoim naturalnym kolorze i zachciało mi sie odmiany, ale żeby nie niszczyć ich pomyślałam o hennie niestety efekt był opłakany - zamiast koloru wiśnia wyszedł jakis czerwony, włosy szorstkie i nieprzyjemne w dotyku, a poza tym (na moje szczęście) kolor zszedł po jakiś 10-ciu dniach, ale jeśli zależy Ci na nietrwałej koloryzacji to próbuj

Gość malenka23
dzieki za rade :) chyba jednak jej niekupie :) A moze znasz jakis lagodne szampony koloryzujace ?

Gość ja miałam
łagodne? takich raczej nie ma, bo nawet szampony, które teoretycznie powinny wypłukać się z włosów po iluś tam myciach i tak zostawiają na włosach "chemię" przez co włosy są szorstkie i porowate jedynie polecam Ci koloryzację u fryzjera na porządnych kosmetykach PROFESJONALNYCH, np. Goldwell czy L`oreal

Gość malenka23
a Ty czyms farbujesz wloski? czy masz naturalne?

Gość ja miałam
mam naturalne:) a jeśli zdecyduję się to tylko profesjonalną farbą, bo szkoda mi włosów:) a znowu dopadła mnie myśl o koloryzacji więc może:)

a ja uzywam od dwoch lat i wrecz przeciwne efekty - wlosy sa lsniace, zdrowe, mocne - tzn. byly bo pare dni temu zrobilam trwala, ktora w ogole nie wyszla, a z wlosow zrobilo sie sianko :( ale ogolnie jestem baaaaaardzo zadowolona. a kolor uzywam chna i wyglada bardzo naturalnie :)

Gość malenka23
f.___>>>>a nie wiesz czy sa brazy?i po ilu myciach splukuje sie kolor?

Gość fffffffffffffff
tez uzywam i jest super:) napewno lepsza niz farba, nie niszczy wlosow a wrecz przeciwnie, ja jestem zachwycona. A tym nie zafarbujesz wlosow tylko mozesz podkreslic, ozywic swoj naturalny kolor. nadaje wlosom blask i sa fajniejsze, zdrowsze. Idealna jesli wloski przez lato sie rozjasnily - ja kupuje brazowy kolor.

Gość malenka23
ja mialam---->>>chyba jednak jej nie kupie ale warto zapytac :) dzieki za rady :) pozdrawiam

Gość malenka23
ffffffff---->>>a po ilu myciach splukuje Ci sie kolor?

Gość ja miałam
u mnie kolor wypłowiały był już po 6-7 myciach:(

Gość ja miałam
a myłam włosy codziennie nie chcę Ci odradzać, bo sama kupiłam hennę za namowa koleżanki, kótra była zachwycona nią, a jednak na moich włosach taka koloryzacja nie sprawdziła się, ale przecież mozesz spróbować natomiast z tego co wiem nie można farbować włosów zwykła farbą po koloryzacji henną

Gość novvva
ja zawsze farbowałam włoasy w salonach fryzjerskich za 80 zł minimum. Od jakiegos czasu robię henne i jestem super zadowolona. Jestem brunetką więc dla mnie jest super braz i orzech laskowy. Raz w miesiacu wystrczy połozyc henne (przynajmniej na moich włosach, myje co 2 dni). Jestem b.zadowolona. Do tego farba mi sie bardzo szybko spłukiwała z siwych włosów, a przy hennie już w ogóle ich nie widze:) Ja polecam. Znam jeszcze 3 osoby co robią ta sama henna i są b. zadowolonme. Fajnie tez wychodza mieszanki kolorów. Typu pół brazu i 1 orzech laskowy...zalezy jakie masz dugie włosy