Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rebekka

Czy to nie kicha???

Polecane posty

Gość Rebekka

Czy wesele z zespołem muzycznym na 50 osob to nie kicha ??? Nie za mało osób ???

Nie za mało!!!!!!!!!!!!! Ja miałam takie wesele i wszyscy świetnie się bawili. Są nawet na 40 przy orkiestrze. Z kąd w ogole takie stwierdzenie??!!

Gość Rebekka
Obawiam sie ze moze jak sala jest nawet do 150 osob zeby nie bylo kichy ze duo wolnych stolow albo miejsc. Zeby ludzie pozniej nie opowiadali ze takie male wesele bylo. Moze jednak warto bylo zrobic przyjecie obiadowe a nie wesele ???

Wesele robisz dla gości a nie na ludzkie gadanie. Jak szefowa (czy szef) restauracji w której ma się odbyś wesele ma odpowiedni staż w takich imprezach to ustawi tak stoliki, że nie będzie za dużo wolnego miejsca. A poza tym im więcej miejsca na sali tym lepiej bawią się goście. :D

Gość gapciaa
Nie uważam, żeby to była kicha. A przecież stołów jest tylko tyle ilu ma być gości. Nie muszą stać przecież wszystkie stoły, więc myślę, że nie masz się czym martwić :)

my mielismy robic na 50,,ale po policzeniu wszystkich gości wyszło 60... Mysle ze takie wesela na 50-60 osób są najlepsze,małe kameralne, wszyscy wszystkich poznają pogadają, a takie kolosy na 200 to nawet nie wiesz kto był na takiem weselu....

Gość pewnie że kicha
weselicho powinno być na co najmniej 300 osób i jeszcze do tego orkiestra z pobliskiej remizy strażackiej przygrywająca co przaśniejsze piosnki :p