Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość never ever

Jezeli moge wam cos doradzic to...NIGDY ARABA ZA MEZA!

Polecane posty

Gość never ever

mowie to calkowicie serio i z przekonaniem, zadnych arabow, turasow ani zadnych takich, nigdy. kumpela mi ostatnio opowiedziala pewna historie ze swojego zycia, we lbie sie nie miesci :o taki cep cale dnie sie opier***, siedzi przy kompie, zarywa tam laski, zona o niczym nie wie, on ja z tymi laskami zdradza mowiac ze jedzie do kolegi (jedzie na rzniecie rzecz jasna:P), zre za 10 osob, sam nie pracuje bo uwaza ze nie zna polskiego i dlatego nie bedzie pracowal :o pasozyt pier***, jak gdzies wychodzi to sie odstrzeli na maczo a w domu wraca i wyglada jak dziad :o to tylko pare szczegolowo z zycia mojej kolezanki ktora za araba wyszla, TRAGEDIA!

Gość hehehegdhgdf
i tak Ci nie uwierzą - powiedzą że jesteś uprzedzona..... a później płacz - on taki nie był ble, ble, ble

Gość niech mu wyśle trzy sms
z treścia "rozwodzę sie z tobą" spakuje chwasta w walizkę i za drzwi :P

Gość never ever
wiem, ale chcialam to napisac bo to co sie nasluchalam od tej dziewczyny sie we lbie nie miesci...znalam tego faceta i zareczam - normalny facet w towarzystwie, smieje sie, gada, zartuje, kochajacy etc, w domu pasozyt nie z tej ziemi, gorzej niz potwor :o pare razy podcas klotni ja popchnal mocno, to tez o czyms swiadczy...

Gość never ever
rozwodza sie niedlugo, nie zmienia to faktu ze swoje przeszla. co do polakow etc ok - zgadzam sie ze takie przypadki sa ale o arabach czytalam i slyszalam duzo i do niego nigdy mi to nie pasowalo, a tu bęc, niestety prawda jest inna...

Gość mogę coś dodać
Za to polecam małżeństwo z Grekiem. Jestem mężatką od 5 lat. Jest super. Czuły, delikatny, opiekuńczy. Kilka razy w tygodniu sniadanie do łóżeczka. Człowiek to człowiek i nie zależy to o d narodowości. Moi rodzice bardzo mnie zniechęcali do tego małżeństwa. Bo Grecy tacy, owacy.

Gość kuku na muniu
hmmm,... ja też bym odradzała...mimio wszystko to inna kultura, obyczaje, a o będzie gdy zechce przenieść się do "swojego" kraju??? przeczytajcie "tylko z moją córką" wiadomo że polak wcale nie musi być lepszy, ale on przynajmniej nie wywiezie ci dziecka do tunezji ani nie bedzie kazal lazic w burce...

Gość revrwe
hehehe, to co piszesz, never ever, dotyczy tak samo całej masy mężczyzn Polaków

Gość kkkkkkkkkkkk
k..laski sa poj...za bin ladenow wychodzic za maz.????????

Moj maz to Turek. Muzulmanin. Pracowity, czuly, inteligentny, tolerancyjny.... Moglabym dlugo wymieniac, ale watpie, zeby autorka tematu byla zainteresowana odmiennymi opiniami.

Gość Zelieli
Moja koleżanka opowiadała że Arabowie nie są dobrzy na mężów, chłopaków, narzeczonych i że gdy podrywają dziewczynę to zależy im tylko na seksie, a ja poznałam takiego chłopaka z Arabii który jest cudowny, na początku naszej znajomości rzeczywiście namawiał mnie do... ale ja się nie zgodziłam , w końcu przestał mnie namawiać bo powiedziałam że jeśli tylko o to mu chodzi to może nie powinniśmy się już spotykać. Przez jakiś czas się nie widzieliśmy, ale w końcu się spotkaliśmy i on powiedział że na prawdę się we mnie zakochał, że chce być ze mną już na zawsze i do niczego mnie nie będzie namawiał, na koniec mnie mocno przytulił i powiedział że bardzo mnie kocha.Teraz jesteśmy bardzo szczęśliwi. Nie wiem czy zmienił się tak dla mnie, czy po prostu coś zrozumiał.

Gość moja siostra
ma meza Araba i sa wspanialym malzenstwem od 15 lat :) Maja 3 dzieci :)