Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak wrócić do brązu

pofarbowałam ciemno-brązowe włosy czarną farbą i już nie chcę tego koloru

Polecane posty

Gość jak wrócić do brązu

pewnie będę musiała iśc z tym do fryzjera, bo na własna rękę sobie nie poradzę. mam tylko pytanie, bo chcę mieć znowu brązowe włosy, czy fryzjerka będzie mi je normalnie rozjaśniać i potem farbować na ciemno czy jak to zrobi?

Gość hmmm fryzjerka.....
najpierw Ci ściągnie kolor za pomocą specjalnego płynu (to baardzo niszczy włosy:o i pojawiają się dziwne kolorowe refleksy) potem nałoży odżywkę i inny kolor Nastepnym razem pomyśl 100 razy czy warto farbować się na czarno ;)

Gość hmmm fryzjerka.....
koszt zabiegu jest nie mały ale warto wydać kase niż samemu się bawić :P

Gość jak wrócić do brązu
kilka lat temu często farbowałam się na czarno, potem stwierdziłam, że wrócę do naturalnego, aż zachciało mi się znowu czarnych włosów tyle że nie podobam sie już sobie w tym kolorze, mimo że inni twierdzą, że wyglądam dobrze

Gość icv
ja kiedys miałam podobnie, tez chciałam z czarnego wrócić do brązu ale bałam sie i nie chciałem dekoloryzacji własnie ze względu na zniszczenie włosów i fryzjerka poradziła mi aby zafarbować włosy farbą w najciemnieszym odcieniu brązu, tak też robiłam, przy odrostach było to troszke widoczne ale nie rzucało sie w oczy, po jakimś czasie zafarbowałam farba w odcieniu średniego brązu, i moja włosy miały poświatę brązową ale aż tak brązowe jakbym chciała nie były wiec myśle że dekoloryzacja to najlepszy sposób ale może spróbuj tak jak ja zrobiłam, bo to tez sporo zalezy od wlosow