Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanderkaS

Solarium 3x10 minut przez 3 dni - bedzie efekt warto wydawac kase ???

Polecane posty

Gość sanderkaS

W sobotę wesele dzis dostałam nioczekiwany przyplyw gotówki :D pomyslałam, że warto sie trochę opalić. Czy jak przez 3 dni codziennie pójdę na 10 minut to będzie jakiś efekt??

Gość miła pani z dobrego domu
jezeli chcesz isc czerwona ? to wart wydac kase :P trezba było pomyslec wczesniej o solace

Gość jeeeeeeeee
to chyba zależy od Twojej skóry jak reaguje na słońce, u mnie na pewno nic nie byłoby widać po 3 razach :o

Gość jeeeeeeeee
a może zainwestuj w jakiś balsam brązujący? podobno działają :P

Gość sanderkaS
Czerwona nie będę - zawsze w tym samym dniu schodzi mi "czerwoność" ;) tylko czy będzie jakiś efekt ... hmm

Gość sanderkaS
no właśnie myślałam o samoopalaczu ale jak plamy mi wyjdą, a no i buzi nie posmaruję bo mam tłustą problemową cerę i po samoopalaczu zawsze miałam wysyp :o

Gość jeeeeeeeee
dopiero teraz doczytałam że chcesz iść 3 dni pod rząd, u mnie to nierealne by było, ostatnio jak poszłam pierwszy raz w tym roku na solarke (stojące) po 10min miałam tak spieczony tyłek i boki że jak bym poszła na następny dzień to by mi chyba skóra odpadła :D

Gość sanderkaS
hu hu no ja raz sie też tak spaliłam w ciagu 10 minut - nie powiedziano mi że wymienili lampy i w ostatnich 10 minutach z karnetu zamiast opalenizny zrobiłam z siebie spieczonego raka :( kilka dni umierałam z bólu a tyłek miałam gorąąąący

efekt będzie na pewno - oparzenie. lepiej wydać na balsam brązujący lub samoopalacz.

jeśli jesteś naturalną blondynką i masz bladą cerę to napewno po takiej kuracji będziesz czerwona. Myślę, że między jednym a drugim opalaniem powinnaś zrobić 2 dni odstępu.