Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

KTO OGLĄDAŁ JUŻ TEN FILM ?????

Polecane posty

Oglądał ktoś może film z Brucem Willisem pt LUCKY NUMBER SLEVEN ?????? i jak wrażenia ? bo ja zachwycona jestem ;)

heh całokształtem :P poza tym ja generalnie sie każdym nowym filmem zachwycam ale na krótko ;) a oglądałaś / - eś go może ?

owszem, przecietny. ale dobrze, ze nie poszedlem na 16 blocks, bo to juz totalne dno willisa chyba.:O a lucky number slevin mogli troche zagmatwac - a zreszta, caly czas nie wiem po jaka cholere on sobie dal zlamac nos - ktos mi podpowie? :D

Gość powalony film
jak Pulp fiction... ale to moja opinia

heh ja tego właśnie też nie czaję :P tzn wiesz on sobie go nie dał złamać tylko mu Bruce z nienacka przyfanzolił ;) w ogóle ten film strasznie był zagmatwany az się pogubiłam ;) potem dla odstresowania obejrzałam FRANCUSKI NUMER ale poza akcją z aviomarinem nie zachwycił mnie :P poza tym Gruszka działa na mnie drażniąco a więc filmy z jej udziałem takowoż ;)

Mozna ogladnac... Ale do kina sie nie nadaje. Taki przecietny bym powiedziala. Nie zachwycil mnie. I tez sie zastanawialam czy zlamanie tego nosa bylo tak niezbednie konieczne do calej mistyfikacji, ze warte bylo tego bolu :P

Gość pavulonn
Film bardzo mi sie podobał i polecam!!! dużo zaskakuących momentów