Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe kredki

lepiej w pracy czy w szkole?

Polecane posty

Gość kolorowe kredki

każdy dorosły mówi ze chciałby wrócić do szkoły, ale ja sie z tym nie zgadzam!!! musze wstawać przed 7 jak moi starzy i tylko ta różnica ze ja wracam do domu o 16:20 a oni o 16:40..a ja mając kółka dodatkowe wracam jeszcze poźniej.. przed 18 :/ oni przychodzą i mogą się walnąć spać.. mają czas na rózne inne rzeczy, ja wróce jeszcze musze lekcje odrabiać i się uczyć, oni mają wolne wekendy ja pisze referaty i ucze sie do sprawdzianów! :(:(:(

Gość kolorowe kredki
aha.. i mi jeszcze za harówke nikt nie płaci!!

lepiej w pracy,masz co prawda tylko urlop ale nie musisz ofrabiac lekcji w domu,przychodzisz i robisz to co chcesz

Gość wedlu masz racje
chyab ze jest sie nauczycielem :O:O:O ma sie i jedno i drugie :O:O:O

Gość uczennica technikum
oo kochana...ty wracasz o 18 lacznie z kolkami a ja tak wracam normalnie ze szkoly dwa razy w tygodniu:D i chodze na 9 w e dwa dni,wiec wstaje o 7:20

Gość alu
pewnie że w szkole

Gość pompa ssąco - tłocząca
oni zarobionych pieniedzy - czyli swoich - nie wydaja na co im sie podoba tylko n oplaty i na zycie z czego pewnei i Tobie daja na kieszonkowe a Ty wlasnie swoje pieniadze - czyli kieszonkowe - mozesz przeznaczyc na wsio poza tym w pracy tez jest ciezko - czlowiek jest bardziej odpowiedzialny ma wiecej na glowie a w szkole ? tylko nauka zobaczysz sama jak pojdziesz do pracy gdzie jest lepiej :)

Ja studiuje a obecnie wakacje więc chodze do pracy i powiem Ci że wole chodzić do szkoły , kurde co z tego że mam więcej kasy , jak nawet nie mam kiedy jej wydać :-( do tego jak mi się bardzo nie chce to na uczelnie nie ide , a tu :-( nie ma wyjścia .

Gość ee tammmm..
Lepiej w pracy.. przynajmniej wolne popoludnia :P

Ja juz pracuje,ale rozumiem tych co chodza do szkoly,7,8 godzin lekcji,stresu,wracasz i trzeba uczyc sie na nastepny dzien... W pracy tez nie ma lekko,ale zrobisz swoje i choc w domu masz wolna glowe

Gość kolorowe kredki
najlepsze to wyjscie zostac nauczycielem na pół etatu i znaleść sobie męża milionera.. albo wyjechac do "europy" i tam zostac nauczycielem..

w pracy :) , przynajmniej tez mam net jak w domu non stop ;) , i jeszcze mi za to placa :D

W szkole!!! :D Twierdzilam tak zarowno wtedy jak bylam w szkole jak i teraz jak juz skonczylam :( I zdania nie zmienie :P

Gość uwielbiam
lepiej w szkole nie pracowac!!!!!

Gość kićkaa
Zdecydowanie lepiej w pracy. Nigdy nie przepadałam za siedzeniem 8 h w szkole, a potem jeszcze tyle samo godzin musiałam się uczyć w domu. Ciągle referaty, kartkówki, sprawdziany, poprawy, odpytywania i tak w kołko. Po pracy wracam zmęczona i muszę jeszcze wcześniej wstawać, ale mimo wszystko jestem zadowolona. Po powrocie mogę się zdrzemnąć, siedzieć w necie do upadłego, oglądać filmy, czytać romansidła. Studia jeszcze jako tako przebrnęłam, ale liceum to była droga przez mękę.

Gość hahehehahahaeheh
Szkoła =NIE Praca- Nie Studia -TAK Studia są mega fajne :D

Szkoly nienawidzilam, ze studiami roznie to bywa, ale pracowac bardzo lubie :)

Gość yyyyyy
Ja tam lubie chodzic do szkoły zawsze jest mega rozpierducha