Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasjgd

są tu studenci? mozecie mi cos wytlumaczyc. chodzi mi taki szczegol maly

Polecane posty

Gość jasjgd

czy jak jestem na pierwszym roku studiow i nie zalicze egzaminu, potem poprawki a potem jeszcze komisa to już moge sie pozegnac z uczelnia? wiem ze w kazdej szkole jest inaczej..ale jak jest z reguly??

u mnie jest dokładnie tak jak napisałeś , jedynie czasami fajniejszy wykładowca sie znajdzie i zgodzi się żeby niezaliczonej poprawki nie wpisywać do indeksu i zrobi kolejna

Gość jasjgd
no wlasnie moja kolezanka jest na innej uczelni w moim miescie, na pierwszym roku i nie zaliczyla egzaminu, i tak dalej wiec teraz musi na ten przedmiot nastepny semestr czy tam rok chodzic....tylko zapomnialam sie dzis spytac wykadowcy jak to sie odbywa i czy my may taka mozliwość na czym polega warunek?

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
z tego co wiem (a studiuje na 2 uczelniach- na obydwu jest podobnie) formalnie nie ma warunku na 1 roku...tak, jak i powtarzania roku.... a nieformalnie roznie to bywa... znam osoby, ktore mialy warunek wlasnie na 1 roku, mimo ze w regulaminie pisze ze tak nie mozna.... okazuje sie ze mozna...

Gość jaaaaaaaaaaaaaa
warunek polega na tym, ze masz jeszcze raz chodzic na dany przedmiot (wczesniej odpowiednio zaplacic- u mnie ok 500 zl) i pozniej zdajesz go normalnie (masz prawo do 1, 2 terminu i do komisu). Jezeli nie zdasz to wylatujesz...