Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierotkowa

Emule - czy ktos pomoze mi sciagnac ten program?

Polecane posty

Gość sierotkowa

czy ktos pomoglby mi( w miare bezpiecznie )sciagnac ten lub podobny programik - ale tak krok po kroku?? bardzo mi zalezy a nie mam do kogo zwrocic sie o pomoc ... a ostatnio jak probowalam sciagnac ze strony dobreprogramy to przezylam najazd wirusow....

Gość sierotkowa
na pewno iwecie jak to zrobic ...plizzz... ludki....

Gość to trzeba dobry program anty
wirusowy zainstalować i po kłopocie, bo zawsze jak coś ściągasz to zyzyko zawirusowanego pliku występuje, z eMule też... a jak ściągnąc program.... instalujesz emule, klikasz połącz, czekasz az się połączy, klikasz w lupkę, wpisujesz to czego szukasz, potem co to jest wybierasz z listy (program, audio fimi itd) potem gdzie tego ma szukać (lokalnie czy globalnie), klikasz szukaj, pojawia się lista plików, wybierasz sobie jakiś (najlepiej kilka, dla pewności) klikasz i czekasz.... różnie czasem chwilkę czasem nawet kilka tygodni trzeba ściągać... jak się już ściągnie, to skanujesz programaem antywirusowym i jak ok to możesz instalować :)

Gość sierotkowa
mam noda 32 ale jakos nie pomogl tym razem.... dzieki za odpowedz ale mi chodzi wogole o zainstalowanie emule...chyba ze polecasz cos lepszego...

Gość cos nas łaczy
a co chesz sciagac?? moze sciagniesz bez instalki emule

Gość sierotkowa
generalnie to wogole chcialabym miec jakis program do sciagania plikow...a sciagnac ...to chcialbym troche muzy , filmow itp! tak dla wlasnej przyjemnosci ~!

Gość sierotkowa
oj nie stad na pewno nie sciagne to wlasnie z tej strony mnie wirusy dopadly....a jakas inna bardziej pewna?

Gość macho28
dziecko, jak Ty masz problemy z samym zainstalowaniem eMule, to w ogole nie instaluj, bo z obsluga tego programu to Ty na pewno sobie nie poradzisz :o:(

Gość sierotkowa
macho - no masz racji troche...ale mysle ze jak zainstaluje juz to dalej sobie poradze... Boze wiem ZALOSNA JESTEM JAK CHOLERA!

Gość macho28
dobrze Ci radze, nie instaluj, bo tylko nerwow sobie napsujesz co niemiara :p:) zeby eMule dobrze ściagało, to trzeba ustawić w nim pare parametrow i to nie byle jak, tylko dokladnie pod łącze które posiadasz :p najlepiej to siagnij np. BearShare, jest dużo łatwiejszy i też przyzwoicie ściaga :)

Gość macho28
może być :)

Gość podaj
mi maila, to prześlę Ci program na skrzynkę, bo mam instalkę.

Gość sierotkowa
oki zainstalowalam a teraz jakbysmi pomogl ustawienia zrobic!!!

Gość podaj
generalnie to się nic nie ustawia. Po uruchomieniu programu, klikasz "podłącz" i już. Wchodzisz w wyszukaj i wpisujesz co cię interesuje i z wyświtlonej listy wybierasz interesujący cię plik i klikasz na dole pobierz. W zakładce transfer widzisz ile danego pliku się ściągnęło. To wszystko.

Gość sierotkowa
UDALO SIE!!! DZIEKI WIELKIE MACHO ZA POMOC!!!! jestesm z siebie dumna......:)

Gość sierotkowa
a powiedzcie o co chodzi z ukrywaniem IP kompa???