Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgd

za jakim filmem , serialem tesknicie a ten zwyczajnie zniknal

Polecane posty

a mi tak jak pislam 7 niebo bylo kochanie milo patrzec bylo na troski tej rodziny. i najwieksza rewelacja ktora tez urwali nie wiadomo czego bylo ich piecioro lecialo to na tvp2 o takiej 5 rodzenstwa ktoremu rodzice umarli i sami sie wychowywali ooo i jeszcze szkola przetrwania ten serial o tym osrodku dla niegrzecznych mlodych i gral w nim ten sally z dr quinn

magija85 -mam prośbę,mogłabyś mi przypomnieć o czym był serial \" ich pięcioro\" bo tytuł coś mi mówi a nie mogę sobie skojarzyć...

na dwojce rodzenstwo piecioro ich bylo rodzice zmarli i wychowylal ich najstarszy brat taki rpzystojny z brodka:D na dwojce lecialo

Gość wilgotka21
produkcje "Przyjaciol" zakonczyli w zeszlym roku albo 2 lata temu :o skonczylo sie na 10-u sezonach, kontynuacją jest serial Joey, czyli dalsze losy jednego z 'Przyjaciol' ;)

Gość 2 sezon Zagubionych
można znaleźć w niecie. Wcale nie trzeba miec kablowki, wystarczy dobrze poszukać. A na początku października będzie juz sezon 3 :P

Gość wilgotka21
Zagubionych sobie sciagnelam z netu, obydwa sezony:)

\"Ścigany\" \"Chirurdzy\" \"gotowe na wszystko\" i serial, który nosił tytuł w stylu \'zagadki kryminalne Las Vegas\' (jakoś tak) a tak z innej beczki to jakaś stacja może by tak \"Chicago\" puściła?

a jesli chodzi o film to ogladnelabym wony dzien pana ferisa billera tak pisze bo nie wiem jak dokladnie i prawdziwego geniusza

al;e ona miala komplesky bo okulary nosila. i pozniej grala w jakis filmach klasy b

Gość a mi brakuje serialu
Luz Maria, Niewolnica Isaura:O, dobrze, ze jeszcze Mody na sukces nie zdjeli z anteny

Teraz w ogole nie ogladam seriali , nie mam na to czasu , nawet na pisanie na forum nie mam czasu :( W Cudownych latach zakonczenie mi sie srednio podobalo . Jak bylem mniejszy to ogladalem jeszcze Dragonballa , swietna bajka , podobno robia film kinowy .

Gość ja tęsknię za
Ally McBeal Gotowe na wszystko Przyjaciele Rodzina Soprano Sześć stóp pod ziemią Przystanek Alaska niestety nie mam kablowki,tvn7,HBO(tam leci chociazbyRodzina Soprani i PA)więc sobie nie poogladam tych seriali 😭

Gość a pamieta ktos w
Kamiennym kręgu ? tego serialu chyba nigdy nie powtórzyli..pamietam go jak przez mgle, jak ogladałam z mama jak byłam mała . aha i jeszcze Dempsey i Majkpis na tropie :)

i jeszcze kiedys byl taki fajny serial kryminalny ..chyba \"Portret zabojcy\" czy cos takiego ...

Gość mogliby owtórzyc Ally McBeal

Gość gruba dżerdżia
chirurdzy! boston public ally i luz maria :P albo fiorela :)

Gość gruba dżerdżia
mogliby powtórzyć DYNASTIE!!!

Gość Ally McBeal i Boston Public

Gość niech powtórzą od początku
Modę na sukces:-D

Jak patrze, za jakimi serialami tesknicie, to dochodze do wniosku, ze jestem dziwna... ;-) Ja bym bardzo chetnie obejrzala serial, ktory mial kilkanascie odcinkow a emitowany byl przeszlo 11 lat temu. Mial tytul: Ośmiornica. Przynajmniej tak mi sie kojarzy. To byl chyba wloski serial (nie trudno sie domyslec ;-) ) a opowiadal o mafii. Genialnie zrobiony serial kryminalny (mowie bez ironii). Z tego co pamietam, to lecial na Dwojce, zaczynal sie przed północą a kończył ok 2 w nocy. Pamietam, ze konczylam wtedy podstawowke a serial ogladałam razem z tata. :-) Mama tez ogladała serial, a wlasciwie kazdy odcinek przesypiała w fotelu. Ale mi i tacie bardzo sie podobał. Nawet ostatnio wspominalismy, ze mogliby powtorzyć te serial... :-) Moze to tylko sentyment... ? :-)

W latach 80-tych leciał taki serial Bergerac, w zasadzie go nie pamietam. Ale ta początkowa muzyczka to jest to:D , nawet udało mi sie ją ostatnio znaleść;)

ja jestem smiertelnie obrazona na bbc prime ze zabrali mi docktors, serial ktorego bylam maniaczka.i nie wlacze wiecej tej stacji o nie!

Gość tęskniąca
ja także pamiętam Ośmiornicę;-)Oglądalm ja po nocach jako dzieciak(teraz mam 24 lata)Chcialabym aby ja powtoryzli,dlaczego nigdy nie powtarzaja fajnych filmow i seriali a taki chlam jak Klan czy M jak mlosc powtrzaja po milion razy:-o