Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgd

za jakim filmem , serialem tesknicie a ten zwyczajnie zniknal

Polecane posty

Gość J.K.
Ja tęsknię za serialem "Różowe lata 70 - te", za "Przyjaciółmi" i za takim jednym serialem, który leciał jakieś 7 lat temu na TVN -nie i nosił tytuł "Na zawsze" (też przerwali go nadawać chyba w połowie) 😡

naszka >> to byly inne czasy , tylko dwa kanaly 1 i 2 , w poniedzialek do poludnia konserwacja nadajnika na jedynce , na 2 codziennie obrady sejmu , w czwartki lecialy seriale sensacyjne , w soboty familijne a tylko wieczorem raz na tydzien dobry film , pamietam ze lubilem ogladac Kobre (takie sensacyjne teatry telewizji ) i Swietego ale szczerze powiedziawszy to nie bylo wtedy za duzego wyboru . Teraz nie wiem czy ogladalbym te seriale do ktorych mam sentyment z dziecinstwa , po prostu te seriale kojarza mi sie dziecinstwem jak Tobie Osmiornica o inspektorze Cattanim ( na koncu chyba go zabili) chociaz jesli ogladalas to 11 lat temu to pewnie inna serie gdzie nie wystepowal juz .

Gość upupupupupupupup * góra

Gość lILIY
Siostrzyczki TVN7

Gość kamuśka
a czy ktoś pamięta Robin Hooda? Strasznie dawno go nie widziałam, ale pamiętam, że mi się podobal ten aktor...długie ciemne włosy, przystojny...mmmm:) Przepadałam też za ''Nikitą'' (w zeszłym roku leciała na TVN7) obejrzałam od początku do końca, oczywiście kilka lat wcześniej puszczali ją też na Polsacie. No i chciałabym jeszcze, żeby znowu w tv leciała ''Trzecia planeta od słońca'', ten serial byl super!

Robin Hood z muzyka Clannad...najlepszy serial:) Najpierw gral ciemnowlosy aktor, potem zmienili na blondyna - syna Seana Connery\'ego. Ten ciemny byl naprawde przystojny.... Serial mial niesamowity nastroj, bardzo szkoda ze go juz nie daja.:(

Gość kamuśka
tak, właśnie, tego pierwszego Robina grał Michael Praedd (jeśli dobrze napisałam). Odrzucił tą rolę, bo dostał coś, jak się mu wydawało, ciekawszego. Do dzisiaj wielu fanów nie może mu tego wybaczyć. Klimat byl rzeczywiście niepowtarzalny, taki realny i mroczny :)

Gość allo allo
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kamuśka
pamiętam ''Ich pięcioro'', podobał mi się aktor grający Gryffina ( grał chłopaka Julii , jeśli dobrze pamiętam jej imię. Kiedyś lecial też serial ''Słodka dolina'' ( z tymi bliźniaczkami). I jeszcze '' Pełna chata'' :)

jeah slodka dolina pamietam pamietam i jeszcze bylo cos takiego ze mlodzi ludzie mieli szkole na statku nie pamietam tytulu

Robin Hooda to ja mam nagranego (tylko z Michaelem Preadem, z Jasonem Connerym juz nie :P ), zreszta powtarzali wiele razy ;) A \"JAk Zdobywano Dziki Zachod\' nigdy nie powtarzali 😭

Gość taka sobie jedna z tłumu
Alf!! Alfaaa niech puszczą...brakuje mi go:)

Gość sex and the city

Dla mnie najlepszym serialem dotąd był \"Jerry Seinfeld\"i bardzo chciałabym, żeby pojawił się w Polsce. Po tym lubiłam Przyjaciół i Cudowne lata

Gość rumiany Boluś
za daaaawno niewyświetlanym filmem: " Dziewczyna i traktor"

Domek na prerii pamietacie/ ale za nim to akurat nie tęsknię. Za to obejrzałabym Ziemia2. A osmiornica- klasyka.I ulice san Francisko.

Gość pyzata Mańka
" ośmiornica Isaura"

Gość rumiany Boluś
wiecej horrorow w TV ! za malo ich sie emituje. a taki np. " ślady zębów na kaszance" toż to arcydzielo.

Gość a ja wam powiem że....
felicity kochane klopoty, chirurdzy, gotowe na wszystko, ally Mb, gliniarze bez odznak przyjaciele i wiele innych , których nie pamietam tytulów. Nie mam kablówki - i nie nawidze naszej telewizji, jest beznadziejna!!!! Dla emerytów i dewotek!