Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokolinka

od roku nikt mnie nie przytulił? czy to normalne?

Polecane posty

Gość kokolinka
.......pfffffffffffffffffffff..............pffffffffffffffffffffffffff 😠 nie, to nie skonam a nie będe latać za facetem ...albo będę juz sama nie wiem:(

Gość nigdy nie mialem oj to
w takim razie 1 piwo nie wystarczy ;)

Gość numer7826472346
Ale ja jestem kobieta, o co chodzi?:O Zreszta, nie wazne,

Gość einsamkeit
sora ale podrywanie to faceci mają we krwi a nie kobiety....to wasza działka.

Gość kokolinka
Brzydal>> aj nie będe uchodzić za desperatkę... o! albo będę, jzu sama nie wiem:(

Gość einsamkeit
no ale jak facet nie przejmuje inicjatywy to kobieta moze uznać ze jest zajęty i tym bardziej stracic wszelką ochotę na podryw ....

Gość kokolinka
einsamkeit>>> Ci zajęci to jeszcze bardziej świergolą niż wolni

Gość kokolinka
tak, cierpienie ksztaltuje....mnie z dolka wyciagnla kiedys facet brzydki jak noc, byl sex i te sprawy ale nie o tym tu Brzydal>>>wygląd ma 50%znaczenia, reszta to upór, praca, nastawienie i charakter

Gość nie przynudzasz

Gość rozumiem o czym
mówią chłopcy tutaj ;) kilka miesięcy temu widziałam urocza scenę w parku zakochani siedzieli sobie na ławce, on widać ze zakochany, ale bardzo delikatnie się zachowywał wobec niej, żadnych ruchów rąk, ani nic, tylko spojrzenia ;) To ona pierwsza sie przytuliła, pocałowała delikatnie, osmieliła, słodkie to było :) Żadnego filmu tak dobrego nie oglądałam, jak te sceny w parku, tyle tam było miękkości, delikatności, emocji....... no coś cudownego

Gość kokolinka
zesz...Brzydal, malo ambitnym zajeciem jest stanie z kolegami na dworze, nie sądzisz? bywaj czasem w innych miejscach a najlepiej w jakims bardziej ambitnym- praca bylaby tu wymarzonym terenem mnie nic tak nie pociąga jak zapracowany facet;)

Gość kokolinka
nie wiem czy nie mozna - ja mialam taki zasuw cale swoje dorosle zycie, ze na pewno nie zainteresowalby mnie facet stojący przed uczelnią dluzej niz parę minut

Gość rozumiem o czym
kokolinko z takimi kompleksami to bardzo cięzko się żyje, cieżko jest o wielkie pasje, wymarzoną pracę i w ogóle wszędzie pod góre, bo brak wiary w siebie i w cokolwiek

Gość a ja nie mam
kogo przytulić

Gość pppppppppppppppppppppppppppppp
a mnie od 19 lat nikt nie przytulal :((( nie licze lat wczesnego dziecinstwa, bo wtedy mnie pewnie przytulali, jest to okropne uczucie, w lutym ktos mnie przytulil na "sile" on chcial, ja nie... byl zonaty... 😭 ale "ciepelko" fajne... tesknie za tym :(

Gość kokolinka
rozumiem o czym>>czy masz na myśli Brzydala? Brzydal, uwierz w siebie i nie marnuj czasu na stanie z kolegami, bo koledzy Ci dziewczyny nie podsuną

Gość fdsaaf
a ja mam 23 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość kokolinka
a ja nie mam>>> polecam się:) pppppppppppppppppppppppppppppp >>>ale co Cię przytulil to Twoje :P nie dawaj sobie klapsów za przeszlość

Gość pppppppppppppppppppppppppppppp
fajnie bylo, mimo iz trwalo sekund pare...ehh... jeszcze mial mokra koszule, starszy o 15 lat. kiedys mnie pocalowal we wlosy, tak w glowke- wiecie jak :) to tez bylo mile, nikt mnie jeszcze tak nie pocalowal ehhh... teraz milczy

Gość rozumiem o czym
Kokolinko któraś z nas zdegustowała Brzydala ;) Brzydal wiem, że to bardzo trudne, ale czy próbowałeś złapać trochę dystansu do siebie ? to bardzo by ułatwiło wszystko, wiesz kiedy jest dystans do własnej osoby, pojawia się też poczucie humoru na swój temat, jest większy luz, próbowałeś tak ? najgorzej jest analizować i skupiać się ciągle na swoich mankamentach, to tak dołuje, że świat wokół od razu robi pochmurny i ponury, a patrzący ludzie mają drwiące spojrzenia..

Gość kokolinka
pppppppppppppppppppppppppppppp >>no w główkę jest fajnie Brzydal>>nie pracoholik, tylko facet autentycznie czymś zajęty

Gość rozumiem o czym
przede wszytskim masz twarz, to się nazywa twarz, wiesz ;) ej tam, zaraz modlitwa :D sprawiasz całkiem sympatyczne wrażenie, gowa do góry i poproszę o uśmiech

Gość kokolinka
pppppppppppppppppppppppppppppp >>czemu mial mokra koszule? gdzie wyscie się przytulali, na deszczu? :o Brzydal>>ty nie istniejesz to niemozliwe..sluchaj, dziewczyny uwielbiaja miec kumpla, ktory nadaje się m.in.do przytulenia -to raz, poza tym nie oplaca się tak od razu zakochiwac, ja bym zaczela od posiadania kolezanki, a ta kolezanka na pewno ma inne kolezanki....

Gość rozumiem o czym
Kokolinka świetna myśl :) właśnie zacznij od koleżanek heh łatwo powiedzieć, on tak pewnie powie ;)

Gość kokolinka
a czy Ty Brzydal umiesz dać w pysk, kiedy trzeba? bo zeby uratowac, to musialabys umiec dac w mordę

Gość rozumiem o czym
w twarz, Kokolinko, w twarz :D co ja się z Wami mam ;)

Gość kokolinka
dobra:D ...iście magiczne mogla by byc pomoc w poniesieniu siatek, aleprzepuszczenie w drzwiach tudzież ochrona damy podczas nocnego powrotu z imprezy, czy tez drobne gesty świadczace o opiekunczosci ps.bez zbytniego napalania się:classic_cool:

Gość anonimowa turystka
To bardzo mily gest. Jednak ja jestem z natury nieufna i bym pomyslala zes zlodziej:D

Gość też bym tak
pomyślała :D