Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje wieczory są samotne

odpuściłem spotkania towarzyskie, partnerki brak, trzeci rok sam

Polecane posty

Gość moje wieczory są samotne

trzy lata temu pewna kobieta zabawiła się moimi uczuciami , jej tylko zależało na mojej kasie i prezentach , pierścionek zaręczynowy wrzuciła do kibla i spuściła wodę , za tydzień już ją widziałem z innym facetem w kawiarni, już nie mam zaufania do kobiet :( Mam teraz 34 lata , kiedyś chciałem mieć dom i własną rodzinę , dom własny wybudowałem i to jest łatwe dom wybudować , kobiecie zaufać to jest najtrudniejsza sprawa w życiu :(

facetom tez ciezko zaufac.... czyzbys tak bardzo obdarowywal ja preezntami z eprzerwocilo ise jej w dupie?

Wybacz jej i zacznij nowe życie. Wiem, że to trudne, ale przecież możliwe. A może Ty sam jesteś materialistą i dlatego przyciągasz do siebie materialistki... Nie trać nadziei, jest wiele wrażliwych kobiet i na pewno taką spotkasz... naucz sie marzyć, marzenia sie spełniają :) Ale uważaj CZEGO bardzo pragniesz, bo Bóg może Ci to dać. Jeśli chcesz ładnej kobiety, która doceni Twój piękny dom i prezenty - to masz taką kobietę... Jeśli zapragniesz kobiety o pięknej duszy, która będzie kochać Cię za to, że jesteś miły, zaradny, uczciwy, wierny, hojny, czuły - to spotkasz taką kobietę... (tylko najpierw musisz taki być) Powodzenia