Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede wytrwala

Bede wytrwala i nie napisze do faceta

Polecane posty

Gość AGNIESZKA_____23
piszę coś aby znaleźć się na następnej stronie

Gość AGNIESZKA_____23

Hej Laski! Wiecie co i ja tak mialam:D kazda wypowiedz to tak jak o mnie by byla, ze slysze texty ze mam za malo zajec skoro o nim tyle mysle, albo zebym mu dala spokoj,nawet uslyszalam ze jestem namolna... No ale ja juz sie nauczylam!Juz nie wydzwianiam i nie pisze smsow non stop, tez sie nie odzywam pierwsza i tez czasem mowie jak dzowbi ze nie moge gadac bo jestem baaardzo zajeta waznymi sprawami i to niewazne ze w rzeczywistosci czytam o nowych kremikach w necie:D Ale wiecie co jest najwazniejsze?Zeby wlasnie zawsze byc to slodka i usmiechnieta kobietka,zeby jak sie spotykacie calowac i byc milusia a pozniej jak sie nie widzicie byc zabiegana,zajeta,rozrywana przez znajomych.Wtedy jeszcze bardziej bedzie tesknil bo sztuki tkwi w polaczeniu nieodzywania sie z miloscia i czuloscia (oczywiscie kontrolowana ) podczas spotkan. A i zeby Was utwierdzic w przekonaniu ze dobrze mowie, proponuje ksiazke \"Dlaczego faceci kochaja zolzy\" -swieta prawda!!!! Ksiazka utiwerdzila mnie w tym co robie! A i zolza to nie jest wredna i zadufana w sobie kobieta!! Absolutnie to pewna siebie, pewna czaru i zawsze usmiechnieta kobietka. Taka lisiczka ktora umie omotac faceta i stosuje to nawet po 30 latach malzenstwa!! Szczerze polecam!!!

Gość AGNIESZKA_____23

Gość erggdfvg3443

Gość erggdfvg3443

Gość b.r.a.w.o.
Brawo dziewczyny. Tak trzymajcie. Jak mają od nas za dużo zainteresowania, to odpuszczają sobie. Nic na nich nie działa tak, jak trochę obojętności. Sprawdzone! Pozdrawiam.

Gość erggdfvg3443

Gość AGNIESZKA_____23

Gość qrde i ja mam to samo
widzialam tu na kafe topiki o tej ksiazce, chyba musze przeczytac zeby isc po rozum do glowy :)

Gość AGNIESZKA_____23

Acha, żeby znaleźć się na następnej stronie to jeeeeeeszcze trocheeeee wpisów trzeba. A swoją drogą, to ja spokojnie wytrzymuje bez pisania...tzn nie spokojnie, ale pierwszy dzień jest najgorszy (chodze wszędzie z telefonem:P) ale im dłużej nie piszę, tym więcej zajęć sobie znajduje, a potem dostaje jakąś wiadomosć od niego :) i znowu sie zaczyna gierka...heh, śmieszne to i aż sama nie wierze, ze mogę coś takiego pisać

Gość AGNIESZKA_____23
wiecie co? ja czytałam "Dlaczego mężczyzni kochają zołzy". Może nawet autorka ma rację, ale strasznie trudno dokonać tego w praktyce. No bo czekaj dziewczyno kilka godzin żeby oddzwonić na jego telefon, nie odpisuj na smsa od razu, skoro tak cię korci, skoro tak ci na nim zależy że szok. Podsumowując - faceci niby marzą o szczerej kobiecie, a tak naprawdę wszyscy wokół nas uczą że mamy kłamać i grać.

OOO, wreszcie nowa strona. Swoją drogą, nie znacie moze autora dziewczyny??

Gość aaa...
eh a moj tzn nie moj bo znamy sie zaledwie miesiac na poczatku mowil , ze wpadl w jakas obsesje , jak tylko wrocil z pracy dawaj na gg i do mnie , potem dzwonil, a ostatnio tlumaczyl , ze ktos mu nie pozwala dzwonic pytanie kto? napewno nie dziewczyna bo jej nie ma moze kumple z ktorymi mieszka , a daja mu czasem rowno popalic nie wiem co sie dzieje...

dokladnie Agnieszka, tak jest niestety. Jak mam czekac skoro serce podpowiada mi cos innego? i ile mam tak grac, czy do konca zycia mam postepowac niezgodnie z tym co czuje i czego chce? tylko po to zeby facet poczul ze wcale nie ma mnie w garsci? qrde to chyba nie dla mnie, jak sie zakocham to trace glowe.

Gość b.r.a.w.o.
No bo zołzą trzeba się urodzić, a żeby nauczyć się takich zachowań to trochę roboty. Na początku. Później jak widzisz efekty idzie już samo.

Gość dorcia.s
hej wszytskim;)!!! jak wspanaile że tu trafiłam;) własnie od dziś postanowiłam, że również bede wytrwała i pierwsza sie do niego nie odezwe;-) niestety tak jest jak na kimś nam zależy....ale z drugiej strony patrząc....jeśli nam zależy to i powinno im zależeć...;-) więc zawieramy pakt i czekamy na pierwsze odzewy od nich;D trzymam za nas wszystkie kciuki;-P i pozdrawiam;)

Gość aaa...
po waszych, naszych wpisach widac postepowanie wiekszosci facetow i nasze bezgraniczne zaangazowanie i potrzebe ciaglego kontaktu

A ja mam jeszcze takie wątpliwości: a jesli on pomyśli po jakimś czasie, że nam nie zalezy?? Nie pisać..ok, może za działać, ale żeby nie w drugą stronę, bo będzie przysłowiowy placz i zgrzytanie zębów :O Co wy na to??

ech no wlasnie z facetami to ciezko wyczuc nieraz, jednego przytrzymasz na dystans i bedzie Cie zdobywal tak jak chcesz byc zdobywana i mial bzika na Twoim punkcie wtedy a drugi sie zniecheci, jak nie bedziesz od razu odpisywac czy nie dasz do zrozumienia ze Ci zalezy ( do takich nalezal moj byly, ktory mial ciagle potrzebe kontaktu ze mna).

Gość AGNIESZKA_____23
pisałam już zresztą gdzieś o tym... Tam np. autorka radzi by nie pokazywać że zależy: nie robić awantur gdy się spóźni, gdy nie zadzwoni. Gdy się spóźnia, poczekać chwilę i odejść. Ale proszę, powiedzcie mi, która kobieta nie zrobi awantury (jeśli jej zależy) facetowi który spóxni się na spotkanie 2 godziny? O ile nad nerwami zapanuje, o tyle nad humorem nie, a on od razu dostrzeże że ona jest nie w sosie. Jeśli jakaś potrafi mimo jego wybryków wciąż być uśmiechnięta, radosna, ale przy tym lekko oschła - gratuluję. Ja nie umiem. Powiem więcej - wg mnie to nie zawsze się sprawdza. Jednemu facetowi nigdy nie robiłam wymówek z tego pwoodu i przez to zawsze robił to samo. Za to po jednej awanturze - zmiękł i miał nauczkę by tak nie robić. Uważam że to trochę nie fair. Uważam że mam prawo pokazać każde moje uczucie: złość, radość, smutek, miłość, itd, a mam się z tym ograniczać i zgrywać Zimną Panią tylko dlatego żeby Pan i Władca nie czuł się osaczany?

Gość aaa...
ta opcja jest jak najbardziej mozliwa trzeba jakos z wyczuciem mysle ze teraz jeszcze zaryzykowac i nie odezwac sie pierwszej kiedy sam napisze odezwac sie nie dlugo potym ale nie zaraz napisac cos milego zeby myslal nad tym i potem czekac znwou na jego ruch;)

no wlasnie Nika, zeby nie przedobrzyc, Ty jak znasz tego swojego to wiesz moze i lepiej czujesz, ja swojego znam miesiac i nie wiem gdzie ma byc granica, bo ja go chce, ale musze przytrzymac na dystans, jakbym przegiela w druga strone to bym sobie nie darowala.

Gość AGNIESZKA_____23
Natia >> odpisz, ale nie dziś. (i znów gierki... ale widać tak trzeba)

Te ksiazke napisala Ashley Argov. A co do spozniania dwie godziny to bohaterka nie zaleca robic awantur bo zolza by tyle nie czekala! Zolza czeka max 15 minut! PO dwoch godzinach zozla jest baardzo daleko zajeta swoimi sprawami i nie interesuje sie tym co robi w danej chwili facet.