Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatlim

Dlaczego tak trudno jest zaakceptowac inna narodowosc?

Polecane posty

Gość Tatlim

Naczytalam sie tutaj wielu obelg,pod adresem Turkow i nie moge pojac,co kieruje ludzmi,do wyciagania takich okrutnych wnioskow,gdy nie znaja kultury tego narodu,lub znaja tylko jego maly procent. Wszedzie mozemy znalesc tyranow i lowelaskow,w Polsce tez ich jest pod dostatkiem...

Gość ____________________na przekór
taaaaaaaaaa, ale tyani i lowelasi wśród Polaków czy innych nacji katoliko-podobni, to mały odsetek, a wśród Turków (ogólnie Moslów), ten mały odsetek to ci porządni. Trafić na takiego porządnego to ja w rosyjskiej ruletce - szkoda życia, by ryzykować w tej kwestii i próbować z uporem maniaki, że mamy pochopne opinie na tematów wyznających islam - te opinie biorą się z życia i z reguły są prawdziwe.: /

Gość einsamkeit
ja dzisiaj się załamałam słuchając mojego kolegi z nowej klasy. Mieliśmy rozmowe organizacyjną z psychologiem i jak taki jeden zaczął gadać na temat innych narodowości i rasi wogóle to psycholog zaniemówił . Taki rasizm z niego bił że psycholog się załamał.I ja też....

einsamkeit... Ja naprawde nie moge zrozumiec,dlaczego Polacy maja taki wrodzony rasizm. Ja myslalam,ze podczas IIwojny swiatowej,to wlasnie chcielismy zwalczyc u wroga... A na lekcji historii tez chyba wszyscy spali,bo to Turcja oponowala na rozbiory Polski,mimo,tego,ze powinna sie cieszyc z rozrywania na szczepy poteznego imperium...

--------------------na przekor Polacy palaja do wszystkich nienawiscia.Moze najpierw powinni sie czegos o kims dowiedziec,by pluc jadem?! Rasizm...innego okreslenia brak!!!

Gość majestic
nie mam nic do Turków, do murzynów, do Zydów..bo w zyciu nie spotkało mnie z ich strony nic niemiłego, ... mieszkam w Kędzierzynie-Kożlu, jest tutaj mnustwo cyganów...tyle chamstwa mnie od tego bydła spotkało ze nie mam wyrzutów sumienia nazywając ich bydłem , smieciami, prostakami...porazka, nie zycze nikomu..

Gość ...............ja nie mam
nic do zadnej rasy i tez sie dziwie skad u polakow taka wrogosc ale o dziwo tylko do ciemnych bo .... anglicy -- a owszem, amerykanie cudoooownie ...

............ja nie mam Przeszkadza konkretnie kolor skory,czy innosc kulturowa,wszystko jedno! Jakby na to nie patzrec wszystko to sprowadza od jednego punktu-nietolerancji!!! Ja tego pojac nie potrafie!!! Kochaja Ameryke,bo to juz tak po dziadkach we krwi zostalo...

Majestic Znam kilku Romow,ale nie zaszkodzili mi nigdy i jakos u mnie ich za duzo niema... Jesli ktos ma podstawy,do osadzania kogos,to jest inna sprawa i mysle,ze nie robisz tego z przyczyn przynaleznosci narodowej. Rasizm,a uraza to dwie rozne sprawy.

Gość majestic
debil nie wie ze jest debil....ludzie ktorzy mysla w sposób ktory opisujesz to najczesciej krotkowzroczni ignoranci...mało inteligenti..bo czy mądry jest człowiek który w zyciu żyda nie spotkał, a pała do nich wielką nienawiscia??..wbija sobie do głupiego łba jakies stereotypy?? nie mając anwet potwierdzenia ich?? ja nwet nie wiem skąd sie bierze ta ich nienawisc...

Majestic! ja znam lepszy przyklad (fakty). Byl sobie taki czlowiek,ktory to wlasnie Zydow nienawidzil.Zrobilo mu sie gorzej,jak sie dowiedzial,ze sam sie z zydowskiej rodziny wywodzi.I wiesz co ten cymbal zrobil?! Zastrzelil sie!!!! To sie nazywa byc chcorym do konca!!!