Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenkaaaa

mam depresje ..nie wiem jak zmienic mysli na lepsze?pocieszcie mniebłagam

Polecane posty

Gość magdalenkaaaa

nie mam nikogo i jeste mSAMA wokolo puste sciany tylko rodzcie są ale sie kłocą nonstop a siostra w innym kraju:( mój chlopak w pracy w inym miescie a ja sama ..placze juz trzeci dzien nonstop....:(

Gość magdalenkaaaa
poklocilam sie z facetem moim bo chcialam pogadac ale on mnie nie rozumie i smieje sie z mej depresji..mam juz dosc zycia:(

Gość aersnbxyhmeur
a jestes wierząca????

Gość nie wierze ze nie masz nikogo
z kim moglabys pogadac. Moze warto pomyslec. Zywy czlowiek lepszy niz wirtualny. Ale gdyby co... to jestem:)

Gość magdalenkaaaa
nie mam nikogo z kim moglabym pogadac ..zadnych kolezanek ..nikogo...mieszkam w malej miescinie..w miejscu oddalonym od centrum bardzo..:(jestem wierząca:(

Gość z gminu jestes
idz do lekarza i popros o efectin150 bedziesz rozesmiana jak ta emota:classic_cool: ;)

Gość magdalenkaaaa
mój miejsce w którym sie zle czuje a rodzice ciagle sie kłócą ..niema zycia tutaj... inni majatakie cieple domy a ja mam zimny i w dodatku sama ciagle ze swymi problemami..nie mam sily juz żyć..

Gość magdalenkaaaa
chodzilo mi o dom ze to miejsce w którym jest zle

Gość magdalenkaaaa
cale zycie mi bylo ciezko..mialam nerwice lękową z której wysząłm sama a teraz ta depresja ale trudno nie dostac jej w miejscu gdzie ciagle jest brudna atmosfera i nie ma milosci ani trochu:(

pewnie pomyslisz, ze polece banalami - ale idz do specjalisty. Nie czekaj na cud. Pomoze wyciszyc Ci sie, i powoli stanac na nogi. Nie warto tak sie szarpac... A z mama nie mozesz pogadac? moze sprobuj

Gość magdalenkaaaa
nie mialam nigdy nikogo..kolezanki byly fałszywe i nie moglam im zaufac..mialam tylko psa któremu sue wyplakiwalam a otem modlilam sie do Boga o kogoś kto mnie pokocha i dostalam ten prezent ale teraz czuje ze mu juz nie zalezy jak kiedys na mnie...on mnie nie rozumie i tego ze mi zle jest..:(jestem taka samotna ..

Gość magdalenkaaaa
moja mama jest zimna i niedostępna ..:(nienawidzi mnie i ciagle krzyczy na mnie :(

eeeeee z takim mysleniem to sama napedzasz swoje doly. Zadzwon do chlopaka, albo , jeszcze lepiej - napisz. Tylko nie nzdety w stylu "pogpda u nas marna" ale naprawde o tym co czujesz.

Gość magdalenkaaaa
z mama sienie da pogadać..ja z nią nie rozmawiam nigdy :( jesli tak to na tematy jakies domowe ...ale moze 15 minut ogólnie na dzien rozmawiam z nią ..ona ciagle praca itd.;(

Gość magdalenkaaaa
ale naprawde z chlopakiem sie poklocilam ..on nie chce ze mna gadac i nie pisze ani nie dzwoni niestety:(

sorry, ze pytam - ale ile Ty masz lat?

Gość magdalenkaaaa
ja nie chce pierwsza sie odzywac do niego bo własnie przez tro taki jest pewien a jak mowie ze placze to on mnie wysmiewa itd.

Gość magdalenkaaaa
PRZYSIĘGAM ZE NIE MAM NIKOGO ...MAM LUDZI WOKOL SIEBIE ALE ZIMNYCH I BEZ UCZUĆ..JESTEM SAMOTNA.. LAT MAM 22:(

ponawiam pytanie - ile masz lat?

moj post minal sie z Twoim. Skoro nie masz nikogo bliskiego to pozostaje lekarz. Bo w necie to mozesz sie pouzalac, ale czy znajdziesz pomoc? co najwyzej chwilowa. A to chyba Cie nie urzadza? 22 lata! dziewczyno - zycie przed toba... naprawde.

Gość magdalenkaaaa
chlopaka poznalam przypadkiem wogóle:( nie ciesze sie bo co to za facet który nie potrafi zrozumiec ze mi zle :(

Brzydal :D

Gość magdalenkaaaa
22 lata i zycie przede mną ? ja juz nie widze zycia przed sobą ..naprawde:(czuje sie niepotrzebna nikomu i nic nie warta:( a ile ty masz lat ze uwazasz ze zycie przede mną ?ja czuje sie staro wyjątkowo:(

Z całym szacunkiem, bo nie umniejszam problemu, ale wydaje mi się, że nadużywamy ostatnio słowa DEPRESJA. Zły humor, chandra, przygnębienie czyli stany normalne, których każdy z nas prędzej czy poźniej doświadcza, od razu kwalifikujemy jako stan chorobowy. W życiu różnie bywa, czasami jest lepiej a czasami gorzej i to \"gorzej\" TEŻ jest normalne; nie musimy od razu lądować na kozetce u psychoanalityka.

no fakt - kiepski gosc. Wiec moze nie zaluj i podziekuj panu za znajomosc?

Gość magdalenkaaaa
ale wtedy zostane zupelnie sama..i teg osie boje:(

do syfon........fakt. Depresja slowo naduzywane, ale moze lepiej, zeby lekarz to swierdzil. Bo z kolei nie leczona, faktyczna depresja, stanowi realne zagrozenie zycia.

Gość magdalenkaaaa
a co do wypowiedzi poprzednika to ja mój drogi mam cale zycie zły humor i załamanie :( cale zyciemysle o sobie jak o smieciu bo nikt mi nie mówil nigdy ze cos robie dobrze..rodzina stale mówila ze zle wszystko robie itd.. moja rodzina jest patologiczna i antyciepla ..:(

bardziej boli "samotnosc" w zwiazku niz z wyboru. A poza tym - dziewczyno nie mysl w kategoriach dokonanych. Juz - koniec - nikogo nie poznam - nikogo nie mam. Wszytko moze byc poczatkiem nowego - i koniec starych spraw. Ale za Ciebie tego nikt nie zrobi.

Gość magdalenkaaaa
cale zycie sie balam i mailam czarne mysli i nikt nigdy mnienie pocieszal..walczylam sama o kazdy dzien..gdy bylam dzieckiem ciagle jezdzilam po szpitalach bo stwierdzono u mnei dziwną chorobe :(dużo by pisać o moim zyciu ..bylo zawsze szare i malo chwil szczescia zaznalam:(nie mialam nigdy dziecinstwa jak inne dzieciaki..stale zazdroscilam ze oni maja inne rodziny..zawsze bylam gorsza i zawsze plakalam..nie widze juz przyszlosci..