Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka2310

A kiedyś go nie chcialam...

Polecane posty

Gość Malinka2310

Teraz za nic w świecie bym go nie zostawila. Jestesmy ze soba ponad 2 latka i jestem przy nim najszczęśliwszą osóbka pod słońcem!!! Walczył o mnie i dzieki temu oboje jesteśmy szczęśliwi. Bardzo go kocham:)

też to mam heheh, może nie walczył tak długo, ale znamy się od 9 lat, a ja zanim związałam się z nim, byłam świeżo po rozpadzie poprzedniego związku. Rękami i nogami broniłam się przed nowym związkiem :D

ja też tak myślę :D teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego, bardzo mocno Go kocham i jestem najszczęśliwszą babą na świecie!!!

Gość Malinka2310
Najlepsze jest to ze zawsze mnie "cos" do niego ciagnelo a mimo tego go nie chcialam-co za glupota:) Nawet jak juz byliśmy razem mowiłam kolezanka ze i tak z nim zerwe a tak naprawde ani razu o tym nie pomyslalam...

Gość Malinka2310
Poprostu broniłam sie przed uczuciem. Dobrze ze nie zrobilam jakiejs glupoty bo bym sobie tego nigdy nie wybaczyla albo to ja bym pozniej za nim "latała" :)

każda na swój sposób :D:D:D my się widywaliśmy i zawsze się sobie podobaliśmy, ale żadne z nas nie miało odwagi zagadać w tej kwestii :D a jak już któreś miało ochotę to drugie było w związku:) w końcu trafiło się, że byliśmy obydwoje wolni ale ja twedy nie chciałam. Na szczęście się zdecydowałam heheh:D