Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinka2310

Co wam sie ŚMIESZNEGO przytrafiło w łóżku?

Polecane posty

mmmm dosyc ze wytrawny kochanek to jeszcze kucharz...no nie...gdzie takich szukac? moj jelop to nawet wode przypali...albo glupa....

tak sobie was czytam, drogie skoropionki, /ja tez jestem ten wredny znak,heh/ hmm,mi kiedys sasiad pz dolu przyszedl bo bylam taka glosna,a robilismy to na korytarzu tylko jedne drzwi i pewnie sie nioslo na cala klatke....przyszedl sie zapytac czy wszystko ok lypiac podejrzliwie na mojego juz ex, ale mialam beczke, prawie plakalam ze smiechu.kiedys nam matka ex wparowala jak bylismy jak rzadko chwilowo nakryci kolderka, i stwierdzila ze tu tak duszno i okienka trzeba otworzyc;-) poterm kazalam mu zamek w drzwiach montowac..

Zasiedziałem się dzisiaj tutaj troszeczkę, to będę robił coś na szybko. Kotleciki z polędwicy wieprzowej w cieście piwnym, do tego kuskus z ziołami i por z majonezem :-)

Umnie raczej bez wpadek w sytuacjach intymnych. Może dlatego, ze moje kobietki, to przeważnie mężatki. Dlatego staram się dlanich o maksymalny komfort psychiczny, bo nic tak niepsuje dobrego sexu jak stres.

Ja nieprzepadam za zupami, dlatego niezbyt często je gotuję. Ale kalafiorek z masełkiem i bułką tartą lubię :-) Zaczymam smazyć kotleciki, za 10 minut bedę miał gotowy obiadek :-)

wlasciwie to nie mialam w lozku skorpiona ...to mzoe znajde ci ja jakiegos gotujacego Nauczyciela...? hahahahhaahaha.....

to ja sie pokuszę o przygotowanie tza-tzyków, kotletów mielonych nadziewanych serem feta w ziołach i ryżu z curry i warzywami hmmmm..... tylko kto to potem zje:D

A na deser będą banany pokrojone w słupki wysokości około3 centymetrów, posypane cynamonem i cukrem pudrem, następnie podgrzane w mikrofali, ale tak, zeby się nierozpadły :-)

Gość ja puściłam bąka
zaraz po stosunku i w efekcie wypeirdziałam z siebie penisa mojego skarba i sperme.stosunek był dopochwowy,ale mimo to wszystko się wypierdziało! śmialiśmy sie.

Mało brakowało, a przypaliłbym kotleciki :-) Przez to bieganie między kuchnią, a pokojem :-) I kto powidział, ze tylko mężczyznę można zdobyć przez zołądek? ;-) :-) :-)