Daniel86 67 Napisano czwartek o 17:45 Witam. Ja tu już od kilku tygodni proponuję Wam swoje ulubione soundtracki z serii gier o Mega Manie w nadziei, że komuś jeszcze się spodoba i ja jestem ciekaw efektów. Jak się Wam podoba muzyka z Mega Manów? Jakie są Wasze ulubione soundtracki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano czwartek o 17:47 1 minutę temu, Daniel86 napisał: Witam. Ja tu już od kilku tygodni proponuję Wam swoje ulubione soundtracki z serii gier o Mega Manie w nadziei, że komuś jeszcze się spodoba i ja jestem ciekaw efektów. Jak się Wam podoba muzyka z Mega Manów? Jakie są Wasze ulubione soundtracki? Może być orginalne jak lubisz. Patrzę dziś wyszła ta piosenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 426 Napisano wczoraj o 13:53 nvm ocb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 67 Napisano wczoraj o 18:15 4 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał: nvm ocb ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano wczoraj o 18:24 7 minut temu, Daniel86 napisał: ??? Napisał że nie wie o co biega. Czyli nie wie o co chodzi. Widocznie nie widział wstawianej przez ciebie muzyki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 532 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Ja lubię soundtracki z gry Uplink Edytowano 4 godziny temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 4 godziny temu 19 godzin temu, xDxDxDxD napisał: Napisał że nie wie o co biega. Czyli nie wie o co chodzi. Widocznie nie widział wstawianej przez ciebie muzyki. Nikt by na to nie wpadł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 4 godziny temu Fajnego slangu używa kleksiu. Rak po pokemonskiemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 532 Napisano 4 godziny temu Te dwa kawałki lubię najbardziej: Skaven - Deep In Her Eyes Karsten Koch - Blue Valley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Nikt by na to nie wpadł. Autor tematu nie wpadł i to było wytłumaczone dla niego a nie dla innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Autor tematu nie wpadł i to było wytłumaczone dla niego a nie dla innych. Rozumię ool Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Rozumię ool To nie wiem po co ten tekst że nikt by nie wpadł, no chyba że chciałaś się podpiąć do tematu jakoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 426 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: To nie wiem po co ten tekst że nikt by nie wpadł, no chyba że chciałaś się podpiąć do tematu jakoś. to był tylko wstęp do : 8 minut temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Fajnego slangu używa kleksiu. Rak po pokemonskiemu Lesia musi dopiec, bo sobota bedzie stracona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: To nie wiem po co ten tekst że nikt by nie wpadł, no chyba że chciałaś się podpiąć do tematu jakoś. Nie oszukujmy się twoje teksty też guwno wnoszą najczęściej. No może wnosiły bo teraz potrafisz więcej niż 1 zdanie. Enylej tak chciałam się podłączyć do odbytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: to był tylko wstęp do : Lesia musi dopiec, bo sobota bedzie stracona Nie tylko Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 23 Napisano 4 godziny temu 19 godzin temu, Daniel86 napisał: ??? Nie wie o co biega.Ale żeby tak nie chciało się pisać a jednocześnie zabiera glos 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: Lesia musi dopiec, bo.... Lex chyba się uczysz od swo ich młodych skrótami operować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 426 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nie tylko Ciebie. no tak, kazdy kto ma pena jest celem... to ta niecheć jaką panny les ukrywają i ktora rzekomo, nie ma nic wspolnego z ich orientacją... BTW Lesia to zdobnienie od les nie od Lex, ale wyszlo zabawnie.. Edytowano 4 godziny temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 426 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Nie oszukujmy się twoje teksty też guwno wnoszą najczęściej. No może wnosiły bo teraz potrafisz więcej niż 1 zdanie. Enylej tak chciałam się podłączyć do odbytu glodnemu chleb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Nie oszukujmy się twoje teksty też guwno wnoszą najczęściej. No może wnosiły bo teraz potrafisz więcej niż 1 zdanie. Enylej tak chciałam się podłączyć do odbytu Nie zaprzeczam, bo ja tu głównie wchodzę po to żeby mi głowa odpoczeła i żeby pogadać na luzie. Nie po to żeby pisać elaboraty w co drugim temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 426 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Margherite napisał: Lex chyba się uczysz od swo ich młodych skrótami operować oni mają swoje hasla nadal nie zrozumiale dla postronnych nvmocb przyswoił z kafe i dumny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Nie zaprzeczam, bo ja tu głównie wchodzę po to żeby mi głowa odpoczeła i żeby pogadać na luzie. Nie po to żeby pisać elaboraty w co drugim temacie. No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 4 godziny temu Jednak odbyt. Nie ma czego rozruchiwac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 426 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: wchodzę po to żeby mi głowa odpoczeła i żeby pogadać na luzie. mam blokade skrzynki, muslalem ze uda sie przez poczte odczytac. ogarne temat i sie odezwe.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 4 godziny temu Leżbieta kleksa obstawiasz na priv? XD randkę w ciemno ogladamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 23 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: oni mają swoje hasla nadal nie zrozumiale dla postronnych nvmocb przyswoił z kafe i dumny... Czy ja wiem, z kafe? Taki skrót od dawna znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: mam blokade skrzynki, muslalem ze uda sie przez poczte odczytac. ogarne temat i sie odezwe.. Spoko, jak nie blokują chwilowo tematów to skrzynki blokują. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 426 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Czy ja wiem, z kafe? Taki skrót od dawna znam. mlodzieżowaś...moi z gier sieciowych pobierają te hasla. a znasz "bambik"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 3 godziny temu Nie widzę tu żadnej „mega muzyki”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 23 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: mlodzieżowaś...moi z gier sieciowych pobierają te hasla. a znasz "bambik"? Nie. Przypuszczam że to coś od dziecka, bambino może z włoskiego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Leżbieta kleksa obstawiasz na priv? XD randkę w ciemno ogladamy Czy to jakieś nowe określenie? xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach