Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natusia*20*

WIZA DO USA - prosze o pomoc !!!!!

Polecane posty

Gość Natusia*20*

czesc wszytskim !! mam pytanie i sama nie wiem od czego zaczac!! no wiec bardzo bym chciala wyjechac do USA , no ale jest problem bo nie mam wizy !! jakie papiery i gdzie trzeba je skladac !!?? kuzynka mi zaprosznie wyslala ale teraz nie mam zielonego pojecia co mam zrobic !!!!!!!!!! pewnie wszytko musze zalatwic w krkaowie poniewaz mieszkam w woj. podkarpackim , chodze jeszcze do szkoly a dokladnie do technikum (4 klasa) . Jezeli ktos jest w stanie mi pomoc i wytlumaczyc to bardzo prosze i bede bardzo wdzieczna . pozdrawiam

Gość no więc Ci pomoge
tylko powiedz do której ambasady w Krakowie czy Warszawie?

Gość najlepiej jak pojedziesz
po wize do waszyngtonu bo wtedy nikt sie nie czepi

Gość No powiedz pomogę Ci chętnie

Gość jak nie piszesz to
i tak Ci powiem że musisz zadzonic do ambasady i umowić sie na wizytę. Oni tam podadzą Ci termin. Uwaga placi się ok 4 minuty za rozmowę a na rozmowe trzeba czekać. Do tej rozmowy przez tel potrzebny będzie Ci paszport bo będą pytać o nr itd.

Gość Olka2212
Dzwonisz do ambasady w swoim rejonie , jak wytlumaczysz o co chodzi polacza cie z osoba ktora Cie dalej pokieruje. Najczesciej wysla Ci formularz do wypelnienia i dodatek na ktorym stoi jakie dokumenty potrzebujesz do wizy. Dzwon i pytaj. Bedziesz zaproszona na rozmowe z konsulem i od tego zalezy czy dostaniesz wize.

Gość no i dalej
gdy już sie umowisz to musisz wypełnić przez internet formularz wizowy. Potem wydrukować. Jezeli się uczysz to dobrze żebyś miała papiery świadczące o ty i legitymację. No i zaświadczenia o zarobkach rodziców. Moze nie beda sprawdzać. powiem Ci że to loteria i nie ma refuły kto dostanie POWODZENIA

Gość ja pierdziele ale biurwokracja
dobrze mi cos takiego do glowy nie strzelilo tylko pojechalem bez wizy bo jeszcze by mnie udupili zanim bym bilet kupil

Gość a mi nie
wysyłali tylko musiałam zciagnąć z internetu. Jak oni to mogą wysylać tylu osobom?Nie nadązyli by. To każdego indywidualna sprawa i samemu sie szuka w interku i uzupelnia formularz 156 i 157a kobiety to tylko 156

Gość Natusia*20*
sorry ale juz wczoraj nie mialam dostepu do neta !! no wiec najblizsza ambasada od mojej miejscowosci do Krakow , to mowicie ze mam zadzwonic tylko skad ja mam wziasc nr tel , moze ktos posiada?? ja naprawde nie mam pojecia jaki to ma byc formularz itp papiery !! jezeli jeszcze ktos ma o tym pojecie prosze napisac !

Gość Natusia*20*
powiedzcie mi czym rozni sie wiza nieimigracyjna od wizy imigracyjnej !??????

Gość no więc Ci pomogę
ten numer to o701 77 44 00 No wczoraj łaśnie tak zniknęlaś...

Gość no bo
imigracyjna to jak chcesz na stale a nie emigracyjna jak na jakiś czas

Gość Natusia*20*
no sorry ale kurcze bylam juz taka padnieta ze zasnalam na siedzaco :):)

Gość Natusia*20*
czyli ja jezeli mam zaproszenie to mam probowac starac sie o wize tymczasowa ?? tak ??

MOZE BILET TEZ MAMY ZA CIEBIE KUPIC? UMIESZ ZAKLADAC TOPIKI TO UMIESZ WPISAC W WYSZUKIWARCE HASLO \"KONSULAT USA W KRAKOWIE\" Basta.

Gość Natusia*20*
skaa jak jestes chetna / chetny to mozesz mi kupic bilet bede z tego bardzo zadowolona !:)

Gość 1021jdgtenrtgkhqe
jestes dorosła sobą i pora żebyś sama zaczęła szukać a nie zeby wszyscy prowadzili Ciebie za rączkę...jak sobie dasz radę w USA skoro juz tutaj masz problemy

Gość Natusia*20*
a prosze powiedzcie mi o jaka ja mam sie wize starac jezeli chodze jeszcze do szkoly sredniej ??

Gość Natusia*20*
1012 ajasjajfa niech cie o to glowa nie boli , jeszcze nie mam wizy ani zadnych papierow itp a ty juz sie martwisz o mnie jak sobie w USA potradze !! narazie sie wypytuje co i jak !! a jezeli Ci to przeszkadza to nie wchodz na moj topik i nie czytaj , masz wiele innych (ciekawszych jezeli tak uwazasz) do przeczytania !!!!!!!!!!!!!!

Gość no więc
o nieemigracyjną chyba że chcesz na stałe

Gość no więc
nie martw się że sie czepiają bo po to jesteśmy by sobie pomagać i po to są te topiki

Gość 1021jdgtenrtgkhqe
to ja radze tak:-) wsiadasz w pociąg jedziesz do konsulatu pytasz się kompetentnych osob o pomoc co i jak załatwić i potem kolejny raz przyjechac z wypełnionymi wniskami itp co tam będzie potrzebne.przez telefon za duzo nie załatwisz jak sie zjawisz osobiście to bedzie lepiej:-)

Gość Natusia*20*
"No Wiec" masz moze gg ?? jazeli tak to napisz do mnie 2443982