Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tabletka

Ulotka Diane-35

Polecane posty

Gość Tabletka

Jesli ktoś wie gdzie można znaleźć w Internecie ulotkę do Diane 35 to bardzo proszę o pomoc...Może ewentualnie któraś z was ma ją zeskanowaną i mogłaby posłać mi na maila...podam jeśli tylko znajdzie się ktoś kto zechce mi pomóc. Wiem,ze pewnie wiele z was napisze,zebym poszła do apteki i sobie poczytała ale wolałabym to zrobić w domu, w spokoju :) Za dużo sie naczytałam złegto o tych tabletkach więc zanim je ewentualnie zażyję wolałabym zapoznac się z ulotką ;)) Z góry dziękuję wszystkim życzliwym osobom za pomoc i pozdrawiam!

niestety tez nie moge znalezc choc wiem ze dawno dawo temu trafilam na taka stronke - zaraz...jeszcze w jednym miejscu sprawdze!

chciałam spr na stronie producenta ale nie ma:( w kazdym badz razie jesli masz mozliwosc zacznij brac inne tabletki - ja rozregulowalam sobie po nich organizm i bardzo zle sie czulam. ale to tylko moje zdanie

Gość Aika
Podaj maila to Ci podesle zeskanowana.

Gość Aika
Podaj maila to podesle Ci zeskanowana.

Gość ja mam 19
ale wiesz o Tym ze mozna je stosowac do 6 cykli? szczerze to ja za nie bym sie nie brała tez sie duzo naczytałam ale jak nie sprawdzisz,to sie nie dowiesz

Gość Tabletka
Dzięki za odpowiedzi :) Cieszę się,ze mi ktoś pomoże. Mój mail to kasiakasia23@o2.pl

Gość Tabletka
No sama nie wiem czy się decydowac na te tabletki. Zacznę od przeczytania ulotki :) Te negatywne opinie mnie jak nie zachęcają. Zwłaszcza ,ze pełno ich na każdym forum :( A jakie tabletki Wy polecacie i czy ginekolog przed zapisaniem tabletek robił Wam badania?Dziękuję za pomoc :)

Gość Aika
Wyslalam Pozdrawiam

Gość Tabletka
Bardzo dziękuje! ;)

Gość ja tez mam schizy
a moze ktos chce za darmo? ja je bralam i dostalam zapas i zostaly mi opakowania...

WITAM BARDZO PROSZE O POMOC POTRZEBUJE ULOTKE DIANY35 SZUKAM JEJ OD WCZORAJ I NIC JA JUZ NIE MAM SIL JEZELI KTOS BEDZIE TAK MILY TO PROSZE PRZESLAC MI JA NA MEJLA BARDZO DZIEKUJE

Ja brałam diane-35 i powiem Wam, że lepiej ją znosiłam jak wszystkie inne pigułki nowej generacji. Wszysko zalezy od organizmu, więc się tak nie sugerujcie cudzymi objawami ubocznymi.

jak zostaly ci opakowania to ja je z checia odkupie TYLKO PROSZE O ULOTKE CZY KTOS MOGLBY MI JA ZESKANOWAC I DAC MI JA NA POCZTE

JA JA BIORE JUZ OD ROKU I NIE MAM TRONDZIKU BIUST PO NIEJ JEST WIEKSZY I MNIEJ OWLOSIENIA JA JA OSOBISCIE POLECAM

Gość Diane 35
To najgorsze swinstwo na rynku! Bralam juz rozne tabletki anty i po wszystkich czulam sie dobrze (cilest, logest...). Potem moj gin przepisal mi diane ze wzgledu na cere i mialam duze zachwiania hormonalne. Mialam okres przez cale opakowanie, do tego straszne mdlosci i zawroty glowy.

Gość Malwinna
hej, ja takze prosilabym o uloke Diany. bardzo dziwne ze nie ma jej w necie:/ z gory dziekuje i pozrawiam. malwinka1711@wp.pl

Gość zadymiara
ja bralam diane pomagal mi na tradzik,

Gość marcyk22
mam pytanko czy od pierwszej tabletki którą biorę pierwszego dnia cyklu (miesiaczki) działa ona antykoncepcyjnie bo slyszalam ze dopiero od drugiego opakowania dzialaja Z GORY DZIEKUJE I PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ

Gość kasiach
Prosze o pomoc!! Rowniez zgubilam ulotke i nie moge jej nigdzie znalezc:/ A zapomnialam zjesc tabletki i nie wiem co mam teraz zrobic? Jezeli to mozliwe baaaardzo bym prosila zeby ktos mi przeslal skan tej ulotki. Bede bardzo wdzieczna!!:)

Gość gosia1916
witam czy ktos moglby mi przeslac ulotke diane 35 bo mieszkam za granica i nie mam po polsku gosia1916@op.pl