Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnnnnia

czy naprawdę tak dojrzale wyglądam - zobaczcie fotkę

Polecane posty

to chyba jakas prowokacja;) To nie jest 26 letnia dziewczyna tylko 40 -tka:) zadbana;)

Gość no a ja...
ja też, inny makijaż oczu, ten to taki dla poważnych pań ;) jakieś pastele może ? No i fryzurka krótka, te pasemka to dobry pomysł chyba

Gość coś ci doradzę
ja mam 27 lat i teraz wylądam ok ale zmieniłam kolor włosów , też miałam czarne i jak zobaczyłam swoje zdjęcia to sie przestraszyłam , wyglądałam 10 lat starzej

Gość nooooooooo
zmień włosy:) tak jak Ci radzą ja mam 24 a wyglądam na 18:-p :) pozatym jasne włosy odmłodzają tylko jakiś ładny odcień sobie dobierz:)

Gość annnnnia
jestem brzydka i nie musicie i mowić, nie uśmiechnęłam się, bo ma straszne zeby, jestem srednia jeśli chodzi o budowę, ani gruba ani chuda, ale n=jestem szerokiej ksci, więc ta budowa jest trochę meska. ogólnie - masakra.

Gość zona meza
powiem szczerze, tylko sie nie obraz, moja mama ma 48 lat i wyglada mlodziej, nie wystarczy modnie sie ubrac, nie pomoze lila róż kiedy gęba stara juz, moim zdaniem zmien fryzure bo ta ci dodaje jakies 15 latek, zetnij na krotkie postrzepione i koniecznie pasemka jasne

Gość jojojgerg
to przez wąskie usta i pucki...

Gość nooooooooo
o jezu nie myśl tak źle o sobie bo przybędzie ci jeszcze zmarszczek :-p i głowa do góry i do fryzjera:)

Gość oj nie przesadzajcie
spoko, wygladasz na 28-29 lat, zasugerowalas wszystkim to beda ci mowic jak staro wygladasz ... za dlugie masz wlosy-grzywka - kolor ladny jest ok

Gość 11111111
nie wierzę,że kobieta na zdjeciu ma 26 lat ,ma rysy,oczy ,szyję,cerę 40 letniej dojrzałej kobiety

Gość alu
nie no kolor jasny by ją odmłodził

Gość nooooooooo
ja też nie jestem pięknością ale ten mój urok osobisty :-p i optymizm sprawiają że czyję się piękna :)

Gość ksiondz stefan brzeszczot
40 dałbym ci, może nawet 42.

Gość fsdgfdg
własnieszyje ma dziewczęcą i stąd wiem ze niema 40 lat ma napewno tyle tylko duzo przeszla w zyciu.. znam laske co ma 21 a wyglada duzo strazej a pozatym fryz postarza// ogólnie gdybys zmienila włosy to bylabys super laska.d

eee wcale az tak staro nie wygladasz...zmien tylko kolor wlosow na jasniejszy (bo ciemne wlosy naprawde postarzaja) i bedzie dobrze:D:D:D

Gość mamuniusiu kochana
aaliyah byłas kiedyś na innym topiku ? Bo coś mi mówi ten nick , czyżby zz?

Gość ajdusia
Przykro mi bardzo ale wygladasz na 40 lat.Może zmień fryzurę bo ta Cię postarza

Gość fgfdgh
TA DZIEWCZYNA JEST OKRUTNA ZE WRZUCILA TO FOTKE JAKIEJS KOLEZANKI ..ZEBY JA OSMIESZYĆ ALE CI SIE NIE UDALO BO TA LASKA WCALE BRZYDKA NIE JEST . WSTYDZ SIE TYLKO ZE WRZUCASZ TI FOTKI KOLEZANEK.HAŃBA

Gość annnnnia
o co Ci chodzi???!!! to moja fotka i moja sprawa!

Gość Stylowa
proponuje włoski obciąć jakoś tak jak na zdjęciu poniżej http://www.salonfryzur.pl/fryzury_224-1.html Moim zdaniem obecna fryzura cię postarza, kolczyki długie także odpadają, a makijaż bardziej kolorowy:) aha i wloski radziłabm zmienić na jakiś brązowy balejaż z rudymi i jasnymi refleksami, co ty na to?

Gość mamuniusiu kochana
aaliyah zz to skrót , czylo że to raczej nie ty bo bys wiedziała o co chodz i , pozdrawiam

Gość mamuniusiu kochana
miało być czyli ojoj ale piszę

Gość Stylowa
Równiez prosiłabym o jeszcze jedno zdjęcie jeśli możesz, łatwiej będzie coś ci doradzić

Gość 40letnia
Powinnaś zmienić makijaż i fryzurę,moim zdaniem jaśniejsze włosy. Ale ogólnie wyglądasz na bardzo sympatyczną osobę:)