Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala19

BIORE tabsy ALE I TAK stosuje PRZERYWANY STOSUNEK

Polecane posty

hmmm. tabletki rpzeciez dobrze chronia to po co sie boisz? jak tak boisz sie ciazy to nie rob tego ot co

Gość bez sensu Twój chłopak
umrze na zawał ze stresu

Gość agul
masz chociaż z tego przyjemność? czy czekasz i pilnujesz końca... to bez sensu chyba. pozdrawiam

Gość ja mam 19
nie rozumiem. Ginekolog przepisał je dlatego abys właśnie ni ebyła wystarczy tylko pilnowac godzin i w razie czego jakiegos nie dopatrzenia nie kochac sie albo zastosowac dodatkowe zabezpieczenie. Tabletki działaja od 1. Mój zawsze we mnie konczy nieraz sporo tego a i tak sie nie boje ze w ciazy jestem

to po cholere lykasz hormony jak nie dajesz gosciowi dokonczyc>? echhhhhhhhhhhh

Gość agusia_18
kiedys moj chlopak wpadl na pomysl autorki. powiedzialam prosto z mostu albo placisz za opakowanie(to byl yasmin za 35 zl) albo konczysz. nie chce ci czegos mowic ale w plynie przedwystryskowym(nie moge sie tej nazwy nauczyc) sa tez plemniki, a do zaplodnienia potrzebny jest jeden.tak czy inaczej jednego i masz w spermie a macie oboje przyjemnosc a i jednego masz w/w plynie z czego przyjemnosci dla jendego z was nie ma. dla mnie to szkoda kasy i szkoda zdrowia.

Gość może zamiast
przerywanego spróbuj z prezerwatywą... albo globulką? Przynajmniej facet będzie miał coś z tego...