kala19 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 po prostu boje sie ciazy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helekna 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 hmmm. tabletki rpzeciez dobrze chronia to po co sie boisz? jak tak boisz sie ciazy to nie rob tego ot co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez sensu Twój chłopak Napisano Wrzesień 6, 2006 umrze na zawał ze stresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agul Napisano Wrzesień 6, 2006 masz chociaż z tego przyjemność? czy czekasz i pilnujesz końca... to bez sensu chyba. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam 19 Napisano Wrzesień 6, 2006 nie rozumiem. Ginekolog przepisał je dlatego abys właśnie ni ebyła wystarczy tylko pilnowac godzin i w razie czego jakiegos nie dopatrzenia nie kochac sie albo zastosowac dodatkowe zabezpieczenie. Tabletki działaja od 1. Mój zawsze we mnie konczy nieraz sporo tego a i tak sie nie boje ze w ciazy jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joannaz 0 Napisano Wrzesień 6, 2006 to po cholere lykasz hormony jak nie dajesz gosciowi dokonczyc>? echhhhhhhhhhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agusia_18 Napisano Wrzesień 6, 2006 kiedys moj chlopak wpadl na pomysl autorki. powiedzialam prosto z mostu albo placisz za opakowanie(to byl yasmin za 35 zl) albo konczysz. nie chce ci czegos mowic ale w plynie przedwystryskowym(nie moge sie tej nazwy nauczyc) sa tez plemniki, a do zaplodnienia potrzebny jest jeden.tak czy inaczej jednego i masz w spermie a macie oboje przyjemnosc a i jednego masz w/w plynie z czego przyjemnosci dla jendego z was nie ma. dla mnie to szkoda kasy i szkoda zdrowia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może zamiast Napisano Wrzesień 6, 2006 przerywanego spróbuj z prezerwatywą... albo globulką? Przynajmniej facet będzie miał coś z tego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach