Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endi

CO MI SIE STAŁO? pomózcie

Polecane posty

Gość endi

wczoraj miałam wycisnieta kroste i był strupek po niej dzisiaj posmarowałam go kremem do rak glicerynowym i pokilku godzinach zrobiła mi sie wielka czerwona plama, pokarbowana i palaca wyglada jak wielki liszaj czym mam to posmarowac? nałozyłam teraz pantenol - on jest na oparzenia rany stłuczenia prosze napiszcie po czym mi sie to zagoi? jutro mam wazny dzien

Gość endi
jestem przekonan ze to po tym kremie co z tym zrobic? nie miałyscie czegos podobnego?

Gość a po kiego grzyba posmarowałaś
miejsce na twarzy kremem do rąk???????????????????????????????

Gość endi
tylko taki miałam a chciałam tylko nawilzyc to miejsce bo skóra schodziła nie sadziłam ze cos takiego moze sie stac po kremie

Gość endi
dzieki mam gdzies tribiotic posmaruje nim wieczorem musze to jakos nawilzyc zeby dało sie to jakos jutro zatuszowac choc a to watpie a co myslicie o masci z wit a?

ja na twoim miejsciu proponowałabym spóbować linomagu... miałam coś podobnego na nodze...super zeszło.

Gość endi
dzisiaj byłam u lekarza bo to co rano zauwazyłam było straszne dziewczyny apeluje do was i do samej siebie tez nie dotykajcie , nie rozdrapujcie, zadnych krost bo skutki moga byc fatalne dostałam 2 mascie mam nadzieje ze pomoga

Gość umyj to dokładnie
i posmaruj własnym moczem