Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony internauta 24

rozmawiam z dziewczyna na GG od 6 miesiecy

Polecane posty

poznalem pewna dziewczyne na czacie internetowym pozniej przenieslimsy sie na GG rozmawiamy juz 6 miesiecy ona wie juz o mnie prawie wszystko wie jak wygladam czym sie interesuje mowi ze jestem "fajny"..Tymczasem ja przez pol roku nigdy jeszcze nie moglem obejrzec jej fotki bo ciagle kreci ze nie ma tylko mi sie opisala:( wiem ze ma chlopaka ale to przeciez nic by sie nie stalo jakby mi wyslala ta pieprzona fotke przynajmniej bym zobaczyl na czym stoje i czym sie podoba czy nie. Nie iwem co robic jestem wkurzony [zły] co radzicie ?

ale dla mnie jest wazny... i sie lwasnie zastanawiam czemu mi nie chce dac... moze jest brzydka i gruba a ten chlopak wymyslony :((

wogóle nie możesz wiedzieć na czym stoisz skoro to tylko wirtualna znajomość równie dobrze może gadasz z półnagim, podstarzałym homoseksualistą onanizującym się podczas rozmowy z tobą

Gość po co opowiadasz wszedzie o
tym jak to skończyles znajomosc z amantką?kogo to obchodzi?jestes normalny ,ze zapytam?

jezlei by jej zalezalo na glebszej znajomosci to byscie sie spotkali..tylko czemu ise jeszcz enie spotkaliscie:P

Gość e tam gadanie
Właśnie przeżywam swoje netowe zakochanie, jednak "mój mężczyzna" otrzymał ode mnie całą masę zdjęć. A do Ciebie kieruję jedno zdanie - ONA COś UKRYWA. To może być cokolwiek...nadwaga, choroba. Zadaj sobie pytanie czy to mogłoby diametralnie zmienić Twoje uczucia. Moim zdaniem nie możesz godzić się na rozmowy bez foto z jej strony ... strata czasu. A teraz banał : Wygląd jest ważny.

też radzę zakończyć znajomość bo to jakiś cyrk, chyba że chce ci się kontaktować tylko przez internet jednak na przyszłość radzę, kontakty z ludźmi lepiej przenosić od razu w real, internet to tylko uzupełnienie

Gość Ja sie znam naTym
facet chyba nic z tego nie bedzie pól roku z nią gadasz to ja bym sie z ciekawosci spotkala na jej miejscu, chyba ze mieszka bardzo daleko ale w dzisiejszych czasach to nie taki problem zreszta powinna ci juz ta fotke przysłać skoro ja tak prosisz o to i prosisz

no własnie,więc lepiej sie nie wypowiadaj,nie musisz wywlekac szczegółów swych rozmow na forum

obiektywnie powiem ci,ze normalny człowiek tak nie pisze jak ty,oczernia kogoś,wyzywa,naśmiewa sie ciągle

Gość praktyka
półtora roku temurozmawiałam z chłopakiem na gg było miło wymieniliśmy się zdjęciami... po kilku miesiącach znajomość w naturalny sposób ustała miesiąc temu... mój kumpel rozmawiając z kimś na czacie wymienił się fotkami zgadnijcie czyje zdjecie otrzymał???!!! i jak zaufać

dea zgadzam sie z toba..czasami kobiety lubia rozmawiac z kims dlugo,bo przywiozuja sie emocjonalnie i maja rozne poglady na siwat ktore chetnie wymieniaja... moze autor porpstu cos sobie wmowil.....

nie w ogóle,koleś nie podniecaj sie tak tym faktem,bo nie na pierwszym topiku cos na tę dziewczyne piszesz i z tego co czytalam to ona cie zablokowala czyli skończyla znajomosc

uu..to chamska sprawa....dlatego nie dawal nigdy fotek..lepeij cos takiego miec na necie gdzie nie mozna skopiowac ani nic....

Gość aaaaaaaaaak
hehe, jak ma chlopaka to nie liczylabym na zdjęcie. pomyśl, co by sbie pomyślal jej facet gdyby sie dowiedzial, ze jego dziewczyna rozsyła komuś swoje zdjęcia. wcale się jej nie dziwie

phi..moj chlopak wie co robie na necie z ludzmi i ma gucio do gadania :D moze faktycznie dziewczyna cos ukrywa..udaje kogos kim nie jest?

chyba nie masz sie z czego cieszyc,bo ona pewnie bylam jedną z niewielu osób,ktore chcą z tobą rozmawiac

Dobra, moze juz skoncz z ta amantką i jej amantem, bo to staje się nudne. Wracając do tematu - a może dziewczyna jest koszmarnie brzydka?:D

Gość nbnvbn
o jeny, wyslij jej trojana i sam sobie sprawdz, wielki mi problem

naprawde jestes załosny,wszędzie ją widzisz.Nie dziwie sie,ze uwazają cie tu za idiotę:O nie znam za bardzo ani ciebie ani jej,ale widze ze tylko ty gadasz bzdury i rozwalasz kazdy topik.Temat zamknięty

Gość Wiederg
Po co ci jej fotka ? Źle ci się z nią rozmawia ?

sluchajcie chyba ja oleje jak nie chce dawac fotki to nie, a jak sie nudzi to niech se idzie pobiegac.