Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem co

czy ktoras miala okres i byla wciazy

Polecane posty

Gość niewiem co

taki normalny co trwal 5 dni,ja wlanie skonczylam ale cos za duzo zazcelam jesc moze to ciaza...

Gość nie mzliwe to jest

Gość ooooooooooo takkkk
napewno jestes w ciazy i to bliźniaczej....cieżka kretynka !!!

Gość jak ktos nie chce
pisac to neich nie pisze na forum

Gość ale ja chce pisac
piszmy o dziechach głodujacych w afryce o korupcji a nie panna ma problem bo jest wiatropylna i pyta kazdego czy jest w ciazy co my wrózkami jestesmy...zapytaj ksiedza na ambonie

Gość najlepiej zrob test

Gość hzm
jasne, ze to moze byc ciaza. bardzo duzy odsetek ciezarnych przez pierwsze kilka miesiecy krwawi, czesto te krwawienia pokrywaja sie z terminem spodziewanej miesiaczki.... i nie jest to okres, chociaz wlasciwie niczym sie od niego nie rozni

Gość niew wiem co
dziekuje!!!!!!!!wlasnie ale jak to odroznic tz okres czy krwawienie?

Moja jedyna przyjaciółka jak się zorientowała że coś z nią bardzo nie tak, to już był 3-ci miesiąc. Naprawdę! Mówiła że okres miała najnormalniejszy w świecie (2 razy w sumie...) i ja jej wierzę. Dziewczyna ma juz swoje lata i z żadego ciemnogrodu nie wyskoczyła, żeby coś pomylić. Jej mama też miała okres w ciąży, aż do 5 miesiąca, więc może to u nich akurat \"rodzinne\" ;)

Gość niew wiem co
oo kurcze.....musze zrobic test

Gość dlaczegoooooooo0oooo
09] 19:15 niewiem co taki normalny co trwal 5 dni,ja wlanie skonczylam ale cos za duzo zazcelam jesc moze to ciaza... 19:20 nie mzliwe to jest 19:33 ooooooooooo takkkk napewno jestes w ciazy i to bliźniaczej....cieżka kretynka !!! 19:35 jak ktos nie chce pisac to neich nie pisze na forum 19:37 ale ja chce pisac piszmy o dziechach głodujacych w afryce o korupcji a nie panna ma problem bo jest wiatropylna i pyta kazdego czy jest w ciazy co my wrózkami jestesmy...zapytaj ksiedza na ambonie 19:37 najlepiej zrob test 19:38 hzm jasne, ze to moze byc ciaza. bardzo duzy odsetek ciezarnych przez pierwsze kilka miesiecy krwawi, czesto te krwawienia pokrywaja sie z terminem spodziewanej miesiaczki.... i nie jest to okres, chociaz wlasciwie niczym sie od niego nie rozni 19:39 niew wiem co dziekuje!!!!!!!!wlasnie ale jak to odroznic tz okres czy krwawienie? 19:40 terraX Moja jedyna przyjaciółka jak się zorientowała że coś z nią bardzo nie tak, to już był 3-ci miesiąc. Naprawdę! Mówiła że okres miała najnormalniejszy w świecie (2 razy w sumie...) i ja jej wierzę. Dziewczyna ma juz swoje lata i z żadego ciemnogrodu nie wyskoczyła, żeby coś pomylić. Jej mama też miała okres w ciąży, aż do 5 miesiąca, więc może to u nich akurat "rodzinne"

Gość co to
za rozmowa??moja mama miala do 2 miesiaca okres,wiec to normalne

Gość hzm
krwawienie w ciąży od okresu najłatwiej można odróżnić robiąc test ciążowy. taki np na stężenie beta hcg we krwi

ja- 2 razy normalne krwawienie w terminie @, trzecie krwawienie trochę krótsze i mniej obfite

Gość wydaje mi sie to nie mzozliwe
krwawienie normalne silne jak okres?

Gość o kurka wodna
nie straszcie co? ja miałam @ który trwał tylko 2 dni, wczoraj już było po .... kurde .... co myślicie? test? czy czekać?

Gość hzm
mówcie co chcecie - rozmawiałam niedawno z doświadczoną panią ginekolog. mówiła, że to, co wydaje nam się okresem, czasami jest po prostu krwawieniem, które zdarza sie przy ciążach zagrożonych lub takich, przy których są problemy z zagnieżdżeniem sie jajeczka. długość trwania, obfitość i czas pomiędzy jednym a drugim krwawieniem do złudzenia przypomina okres. mówiła, że miała i takie pacjentki, które przychodziły do niej w 4 miesiącu ciąży zupełnie nic o niej nie wiedząc... więc wiecie...bywa różnie ;)

oo to jest nadzija ze i ja mam dzidzie hihiih

Gość hmmmm pewnie nie jtes w ciazy
wyluzuj~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gość emikaxx
wlasnie, trzeba byc speptycznym. Ja myslam ze jestem ciazy, dzisiaj mialam krwawienie z brazowym sluzem, jeden dzien.... :/ z zegarkiem w reku na okres rano a wieczorem juz nic a nic wiec jest szansa ze bedzie dzidzia:) czekam i zrobie test. Trzy majcie kciuki;)

Gość emikaxx
sceptycznym, sorki:)

Gość kcs
jest to mozliwe. Mozna miesiaczkowac nawet do piątego miesiąca ciązy...