Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczerbata hrabina

Podoba wam sie imie Dzesika ?

Polecane posty

taaaa imie patologiczne tak samo jak brajan alan nicola czy jakies inne \"wymslne zagraniczne\"

Gość lolo -------
ble

Gość fendi-sendi
Fajne ale co najwyżej dla kota, chyba ze ktoś nie mieszka w Polsce, to już inna sprawa...

Gość w klubie z nikol wikol cekol

Gość kubka gorącej czekolady
nie, nie podoba nam się

Gość alu
mi sie podoba imie Wacek i Jadzia

wiesz ludzie nadaja dzieciom takie imiona zeby pokazac ze sa inni miedzy innymi gwiazdy ejstem gwiazda wiec skrzywdze dziecko imieniem przez jakis czas pracy w mopsie zauwazylam ze co druga rodzina tak nazywa dziecko stad ten poglad. nikt normalny nie daje dzicku na imie brajan kowalski czy dzesika nowak

poglad stad ,ze rodziny chca sie dowartosciowac, dajac wymyslne imie, bo to w koncu najlatwiej. Bylo pare artykulow pisanech przez psychologow na ten temat.

Okropne, pretensjonalne. Mi raczej kojarzy się (nie obrażając żadnych pań o tym imieniu) z pseudonimem taniej prostytutki albo z wiejską dziewczynką z ubogiej rodziny z ambicjami do nazywania dzieci: Majkel, Brajan, Alan, Amanda itp...

( własnie rodziny patologiczne, majace kompleks, niedowartosciowane)

Gość fendi-sendi
tak a wychodzi w końcu na to że się ośmieszają, jeżeli rodzice chcą koniecznie by ich dziecko miało ładne i niespotykane imie to mogą poszukać w polskim kalendarzu np Dobrawa, Pola etc ale te imiona z telenowel mogą z dziecka zrobić idiotke

Ostatnio siedze w pokoju i slysze przez okno rozmowe dwoch mlodych matek: -Przyjdziesz dzis do mnie wieczorem? -Nie moge, cos mi sie Wanessa zaziebila... Drrrramat :D

Apropos wiejskich dziewek nadających dzieciom podobne imiona, to faktycznie coś w tym jest - nie obrażając oczywiście osób ze wsi... mam znajomą, która swoim córeczkom nadała wspaniałe imiona Dżesika i Sandra :o Rodzina wprawdzie nie patologiczna, ale z problemami: niezbyt zamozna, ojciec dzieci zwiał od znajomej za granicę a konkubent zdaje się ma ciężka rękę, dzieciaki rozpuszczone jak dziadowski bicz, bo nikt z dorosłych nie ma dla nich czasu. A matka to taka typowa miłośniczka głupich telenowel :o Ale co mi tam, o gustach sie nie dyskutuje :o ja swoim dzieciom dam inaczej na imię, więc co mnie obchodzi że jakies Vanessy, Sary itp. cudeńka biegaja po czyimś tam podwórku, ja nawet w swojej okolicy nie widuję takich, czasem tylko gdzieś zasłyszę.

Gość kewin
Ale bzdety tu gadacie,jesteście jakieś niedorozwinięte czy co ,Maryski i Zośki? Puknijcie się w swoje puste głowy ,bo i tak nikt was nie słucha.Naoglądałyście się polskich seriali,bo w nich sa Jasie i Stasie.Ruszcie trochę dupska i na rower a nie pierdołami się zajmujecie,plotkary obleśne.Tyle na Ten temat puste lale.

Gość wiecie co mnie śmieszy
że wyśmiewacie matki, które dają imię Dżesika, niby że są takie ogłupione przez zachodnią modę, a jednocześnie krytykujecie to imię tylko i wyłącznie dlatego, że jest niemodne i teraz na czasie jest Julka i Lenka. Zachowujecie się dokładnie tak samo, różnicie się tylko tym, że każdemu co innego wydaje się, że jest lepiej widziane.

Gość noemi 90'
Tak, ale pisze się Jesica :))