Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19nastka

Bó wie co to....

Polecane posty

Gość 19nastka

Czy to prawda,że przy zagniżdżaniu się zarodka towarzyszy ból jajników,który jest zbliżony do bólu owulacyjnego?

Gość a ja mam 19
heh pierwsze słysze to wiadomo by było ze nie w ktorym dniu ale i godzine spłodziło by sie dziecko :0

Gość 19nastka
Gdzieś tu juz taka notę przeczytałam,więc zwątpiłam...sama mam taki ból i to nie jest owulacja,a do penetracji doszło tyle,że kilka dni temu...hmmm...

Gość a ja mam 19
moze poprostu Cie bolec jajnik i wogole..

Gość 19nastka
tak bez przyczyny?Ehh...dziwne to trochę.Za kilka dni mam dostać miesiączkę...Zobaczymy.Narka!

Gość a ja mam 19
no sama napisałas teraz .. przeciez masz miec miesiaczke to to jest przyczyna.. ja zanim zaczełam brac tabletki to i w owulacje mnie bolał i przed okresem

Gość a jak wy odrozniacie
ze to was jajnik boli a nie jelito czy wyrostek robaczkowy?

Gość 19nastka
Nie robiłabym problemu gdyby nie fakt,że mam tak pierwszy raz od kiedy miesiączkuje...a wiem,że z moim chłopakiem ostatnio sobie poszaleliśmy,ale z zabezpieczeniem...raz tylko stosunek przerywany w dni względnej niepłodności...Za pięc dni mam dostać okres!Pozdrawiam

Gość 19nastka
To wyraźnie boli,kłuje w dole brzucha właśnie tam,gdzie znajdują sie jajniki!Czasami ten ból jest nie do wytrzymania!Ani siedzieć,ani stać,ani leżeć...Ale to sporadycznie w dni owulacji tylko oczywiście!

Gość Anka_20latek
boli przez tabletki anty...

Gość 19nastka
Nie biore tabletek.....:(A ból nie zniknął

Gość 19nastka
Więc to może być ciąża?Kurcze...A wydawało mi się,że w moim przypadku nigdy się cuda nie zdarzają,bo przecież uważaliśmy,ale jak wiadomo dziwne przypadki chodzą po ludziach...hmmm....w poniedziałek zrobie test jeśli miesiączka nie nadejdzie!A to mój chłpak się będzie cieszył jak będe w ciąży...dodam,że ma 25lat,pracuje i b.dobrze zarabia,więc...ehhh...już zgłupiałam...No nic!Napiszcie coś jeszcze.....Czekam!

Gość 19nastka
a no...no i dzisiaj już tak nie boli...chociaż dają o sobie znać moje jajniki....od czasu do czasu...ale nie aż tak bardzo!

Gość dokładnie
mnie bardzo bolał jeden jajnik, przy usg okazało sie ze to ciałko żółte, pan powiedziała że tzreba czekac az samo zniknie, ale boałao jak cholera..

Gość a co ma ból jajników
do zagnieżdżania zarodka??? Przecież jeśli miałby sie zagnieździć to w macicy a nie w jajniku!!!!!!!!!!!!! Może po prostu masz zapalenie przydatków? Nie przeziębiłaś się ostatnio, nie siadałaś na kamieniu czy czymś mokrym?

Gość 19nastka
nie......to raczej odpada...siedze w domu!