Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wełna

Ginekolog w Lublinie

Polecane posty

Gość Wełna

Dajcie namiary na dobrego gina w Lublinie.

Gość zosiaaa
ajlepszym ginekologiem jakiego miałam była i ciagle jest pani Świetlicka, przyjmuje na Kozubszczyźnie 144 w Lublinie, tylko w srody od godziny 16-tej, lub w szpitalu połozniczym na Lubartowskiej-tak czy inaczej nie przyjmuje państwowo tylko prywatnie-koszt wizyty 60 zł- ale to dobry sprawdzony lekarz-cala moje rodzina chodzi do niej-polecam

Gość Wełna
Hej,dziewczyny z Lublina,odezwijcie się w związku z w/w. Zosia,masz moze jakieś dokładniejsze namiary?

dr (prawdziwy doktor nauk medycznych a nie lek.med. ;) ) Mirosław Wroczek, gabinet ma na Nadbystrzyckiej 20. Doktor jest bardzo sympatyczny, nie zdziera dodatkowo za usg i cytologię i przede wszystkim jest ordynatorem w szpitalu MSWiA na Grenadierów. O tu: http://www.szpitalmsw.pl/info/o_gine.html facet w zielonym po lewej, bez wąsów, to Wroczek :) Obok to fotka łazienki przy jednej z dwuosobowych sal, nad którymi ma pieczę doktor. Leżałam tam :) W razie poważniejszego schorzenia miejsce w szpitalu zaklepane. Trochę dziwnie się wchodzi do gabinetu... Jeśli dalej jest tam, gdzie był, bo szczerze, to nigdy na numery nie patrzyłam... od Nadbystrzyckiej odchodzi w bok taka jakby mini uliczka, która ma na rogu budynek z charakterystycznymi zaokrąglonymi schodami, następny w głębi jest budynek z balkonem przez całe piętro, trzeba wejść do budynku, wejść po schodach na piętro, wyjść na ten balkon, drugie albo trzecie drzwi prowadzą do poczekalni, oczywiście są oznaczone tabliczkami, na tym balkonie jest też nieduży okrągły neon ze słoneczkiem). Nie wymaga wcześniejszej rejestracji. Pacjentki wchodzą według kolejności przyjścia. Gabinet prowadzi wspólnie z dr Surmaczem, raz byłam tam w sytuacji awaryjnej, także bardzo miły.

Gość zosiaaa
o jakie dokładne namiary ci chodzi- p.dr Ewa Świetlicka -zajmuje się w szpitalu patologią ciązy i myslę, ze jest lkarzem z pradziwego zdarzenia...niestety ale nie moge ci podac jej numerów kontaktowych-jak juz będziesz do niej chodzic sama ci poda-i z czasem jest lekarzem niemalże na telefon-pomocna-nie znałam nigdy kogos takiego...polecam

Gość mała123
dr Radomański pracuje w szpitalu na Jaczewskiego lub dr Mazurek z Krasnickich, dr Mazurek przyjmuje prywatnie w top medical na lsmach obaj sa bardzo profesjonalni, i sympatyczni.

Gość dr. Kozdra
na ksiezycowej

Gość Wełna
Dziękuję Wam , Kochane.Gdyby nie Wy znowu pewnie trafiłabym na jakiegoś konowała.

Gość Cynia
Ja polecam dr Kijewskiego,przyjmuje na Szmaragdowej. Bardzo kompetentny,miły i rzeczowy Facet.Wszystko za darmo,bo ma umowę z NFZ.