Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M87

Pytanie

Polecane posty

Gość M87

Mój problem polega na tym,że dziś mija 23.dzień cyklu...czyli dni niepłodne!a ja mam boł jajników jakby owulacyjny,ale trudno to jednoznacznie określić...ale na pewno "ciągną"mnie jajniki!Cykle mam ok28-29dniowe.Słyszałam o takich bólach we wczesnej ciąży.Szansa na zapłodnienie była raczej mala,bo kochamy sie zawsze z prezerwatywą...ostatnio w czasie miesiaczki zastosowaliśmy metodę stosunku przerywanego.Dodam jeszcze,że w dni płodne uprawialismy petting i mój Luby pozwolił sobie na ocieranie się o moją łechtaczke i przedsionek pochwy...:/To było już po ejakulacji,ale po dokładnym wytarciu członka...Jak to jest z tym bólem?Czy była jaks szansa zapłodnienia?Innych objawow potencjalnej ciąży nie mam...Nie boję sie aż tak bardzo,bo nawet jeśli bym zaszła to by tragedia sie nie stała.Jestesmy w dobrej sytuacji finansowej,a do tego bardzo sie kochamy:)

Skoro to nie tragedia, to czemu piszesz o problemie? To juz 23. dni- za 3 dni zrob sobie test i bedziesz miec pewnosc. Ciagniecie jajnikow moze byc tez z innych powodow niz ciaza...

Gość M87
Problem,bo nigdy w tej fazie cyklu nie miewałam takich problemów...boję się jedynie,że jeżeli to nie ciąża to co?